Facebook Pixel "Χρόνια το περίμενα..."
| 2012-11-23 20:51:00

"Χρόνια το περίμενα..."

"Χρόνια το περίμενα..."

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Κοτσαρίδης μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Βέροια, με τον νεαρό μέσο να δίνει υπόσχεση για τη συνέχεια. Κοινώς υποστήριξε ότι θα δείξει τα... κότσια του.

"Ήταν μια στιγμή που την περίμενα χρόνια. Ήρθε σ' αυτό το παιχνίδι. Συνδυάστηκε με νίκη, μπήκαμε μέσα χωρίς κανένα άγχος. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και νομίζω ότι αυτό έκανα και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι μια δικαίωση και ήρθε σ' αυτό το παιχνίδι. Θα υπάρχει όμως και συνέχεια", υποστήριξε ο Κοτσαρίδης στο novasports.gr, ο οποίος τόνισε για τη νίκη στη Βέροια:

"Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να έχεις και τύχη, την οποία εμείς δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Γιώργου Κατίδη και μετά όλα κύλησαν ομαλά".
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο νεαρός άσσος υποστήριξε:

"Μια πολύ καλή ομάδα είναι ο Λεβαδειακός, αλλά είμαστε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι το έχουμε δείξει αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα. Έχουμε την ομάδα να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι. Θα είναι και ο κόσμος δίπλα μας και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags