Facebook Pixel Το άλμπουμ των αναμνήσεων
| 2012-11-24 09:40:00

Το άλμπουμ των αναμνήσεων

Το άλμπουμ των αναμνήσεων

Έστω ότι στο ξεκίνημα των ομίλων, ακόμα και πριν το ξεγυρισμένο 3-0 στην πρεμιέρα από τη Μάριμπορ, πρότεινε κανείς στον όποιο προπονητή του εφετινού Παναθηναϊκού να αφήσει στην άκρη όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια... Γράφει ο Χρήστος Κοντός.

αι να πάει να παίξει την πρόκριση σε μια ζαριά στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ ζητώντας μόνο τη νίκη, εσείς τι λέτε, θα το έκλεινε το τάβλι και θα δεχόταν την προσφορά, ναι ή όχι; Στο δικό μου μυαλό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της εφετινής χρονιάς για όλο το οικοδόμημα του Παναθηναϊκού, θα έβρισκε πολύ ελκυστική αυτή την προσφορά και θα την αποδεχόταν με κλειστά τα μάτια.

Μπορεί με βάση τις επιτυχίες άλλων χρόνων να μοιάζει ενδεχομένως και ντροπιαστική μια τέτοια προσέγγιση, αλλά ο ρεαλισμός είναι πολύ σκληρός για να θρέφεται μόνο με το άλμπουμ των αναμνήσεων. Για τα τωρινά δεδομένα, συνιστά υπέρβαση το γεγονός ότι μετά από πέντε αγώνες ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, οι «πράσινοι» κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτή μια χαραμάδα πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags