Facebook Pixel "Αφού τη γλυτώσαμε στο πρώτο..."
| 2012-11-24 23:40:00

"Αφού τη γλυτώσαμε στο πρώτο..."

"Αφού τη γλυτώσαμε στο πρώτο..."

Ο Γιώργος Παράσχος σημείωσε ότι η ομάδα του από τη στιγμή που τη... γλίτωσε στο πρώτο ημίχρονο, στην πορεία κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έδειξε και σήμερα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αφού τη γλιτώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να κάνουμε φάσεις στην επανάληψη. Οι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασαν, είναι η αλήθεια, ενώ και το γήπεδο ήταν πολύ κακό, νομίζω. Αν και κάνω λάθος και οι αλλαγές της ΑΕΚ ήταν αναγκαστικές (σ.σ. οι δύο, αν και ο Τσίτας ούτως ή άλλως θα έβγαινε). Μπορούμε πλέον να ατενίσουμε καλύτερα το μέλλον μας, μετά και από αυτή τη νίκη. Εύχομαι στην ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Για τον Ναποελόνι: "Ο Ναπολεόνι ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης. Είχε προβλήματα με το πόδι του και μπήκε μετά από 1,5 μήνα. Μακάρι να μη του βγει κάποιος τραυματισμός. Να τον έχουμε ως τον Δεκέμβρη, γιατί έχει κλείσει σε άλλη ομάδα".

Για το αν είδε κούραση στην ΑΕΚ μετά το 60': "Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γήπεδο. Σαν να έπαιζαν σε βάλτο, ήταν τα παιδιά. Έγινε αργό το παιχνίδι. Και όταν δέχθηκε το γκολ η ΑΕΚ πήγε στις βαθιές μπαλιές. Αναγκαστικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags