Facebook Pixel Rookie of the year!
| 2012-11-25 15:40:00

Rookie of the year!

 Rookie of the year!

Η Γουέστ Μπρομ κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της από το 1953/54 και ο Θάνος Σαρρής γράφει στα Ball Boys για τη δουλειά του ...πρωτοεμφανιζόμενου προπονητή της, Στιβ Κλαρκ.
 

Η νίκη των Baggies επί της Σάντερλαντ του συμπαθούς Μάρτιν Ο' Νιλ στο «Στάδιο του Φωτός» ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανάλογο σερί έχει να «τρέξει» από το 1980.  Με πικ το 2-1 επί της Τσέλσι, η Γουέστ Μπρομ έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και εκεί που μία πορεία ανάλογη με την περσινή θα θεωρούταν επιτυχία, οι προσδοκίες αυξάνονται!

Στο αφιέρωμα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ γράφαμε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει ζωή και μετά από τον Χόντγκσον στη Γούεστ Μπρομ». Ο έμπειρος τεχνικός πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας και στη θέση του οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μην προσλάβουν κάποιον που να έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του. Έδωσαν το χρίσμα στον Στιβ Κλαρκ, πιστεύοντας ότι έχει έρθει η ώρα να δείξει την αξία του ως manager, αφού μέχρι στιγμής είχε μόνο ρόλο assistant και coach.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags