Facebook Pixel Πού πας, ρε ...Φ-Ουκάρ;
| 2012-11-25 20:05:00

Πού πας, ρε ...Φ-Ουκάρ;

Πού πας, ρε ...Φ-Ουκάρ;

Φουκαράς έχει γίνει ο Παναθηναϊκός κι έτσι αντιμετωπίζεται. Ο Πλατανιάς δεν τον φοβήθηκε και κέρδισε 2-1. Ο Αρετόπουλος τον αδίκησε σε δύο φάσεις. Ουκάρ (38΄), Αναστασάκος (59΄ πέν.), Τοτσέ (70΄ πέν.) τα γκολ.

 

Ο Αρετόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς έκανε τον Παναθηναϊκό να φωνάζει για δύο φάσεις όπου στη μία κόπηκε ο Τοτσέ με ανύπαρκτο οφσάιντ, ενώ στην άλλη δόθηκε πέναλτι που όπως φάνηκε δεν ήταν στον Κάλαϊτζις. Παράλληλα και οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Ναζλίδη από τον Βύντρα και τον Αρετόπουλο να δείχνει παίζεται...

Στα αγωνιστικά τώρα ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε ντεμπούτο στο πάγκο του Πλατανιά, η ομάδα των Χανίων υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Περιβολίων με τους «πράσινους» να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά την άφιξη του Ρότσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Παναθηναϊκού έβαλε στη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο τον νεαρό Λαγό, ενώ αντί του τραυματία Κουίνσι τον Φορναρόλι ο οποίος άλλαζε πτέρυγες συνεχώς με τον Χάρη Μαυρία και τον Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τοτσέ. Ο Πλατανιάς πάντως μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 13΄ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μιρτσέτα να μη μπορεί να νικήσει τον Καρνέζη στο τετ α τετ και ο Έλληνας πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Κανένα οφσάιντ και ...tweet Αλαφούζου

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και παράλληλα καλή κυκλοφορία, όμως φάσεις δεν μπορούσαν να κάνουν στο πρώτο 20λεπτο. Ωστόσο στο 22΄ είχαμε την φάση του αγώνα, όχι επειδή άνοιξε το σκορ, αλλά γιατί δόθηκε οφσάιντ στον Τοτσέ και προκάλεσε την αντίδραση μέσω twitter του Αλαφούζου.

Ο Ζέκα λοιπόν στη συγκεκριμένη φάση έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Τοτσέ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό αλλά ο Δημητριάδης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ. Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού καλυπτόταν από την άμυνα του Πλατανιά (όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία) και επειδή συνέχισε τη φάση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα είδε και την κίτρινη κάρτα.

Έμειναν στο οφσάιντ και το πλήρωσαν

Ο Πλατανιάς μετά από την προηγούμενη φάση... ξύπνησε και ανέβασε ρυθμό, σε αντίθεση με την ομάδα του Ρότσα που έδειχνε να μη μπορεί να διασπάσει την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Έτσι και οι Κρητικοί το εκμεταλλεύτηκαν και άνοιξαν το σκορ 38΄ με τον Ουκάρ!

Βύντρα και Βελάσκες είχαν πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του ματς και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε. Ο Ουκάρ πήρε την ωραία μπαλιά από τον Αγκιλέρα, με τον Γάλλο να κοντρολάρει χωρίς πρόβλημα και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Αντί να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ, ο Πλατανιάς έχασε δύο λεπτά αργότερα την ευκαιρία για το 2-0, αλλά το σουτ του Μιρτσέτα πέρασε άουτ. Τελικά η ομάδα του Αναστασιάδη κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τους «πράσινους».

Τα ...έδωσε όλα ο Αρετόπουλος

Η επανάληψη στα Περιβόλια ήταν εντυπωσιακή, έχοντας δύο πέναλτι και νέες φωνές από τον Αλαφούζο! Στο 58΄ Ο Κάλαϊτζιτς μπαίνει στη περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Βύντρα πάει να τον κόψει αλλά ο αμυντικός των «πρασίνων» όπως φάνηκε από το ριπλεϊ δεν βρίσκει τον παίκτη του Πλατανιά ο οποίος έπεσε και ο Αρετόπουλος έδειξε την λευκή βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αναστασάκος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τα πέναλτι όμως δεν είχαν τελειώσει και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να πάει στα 11βήματα. Ο Τζάνης ανέτρεψε τον Μαυρία μέσα στη περιοχή και ο Αρετόπουλος δίχως να το σκεφτεί έδωσε πέναλτι. Ο Τοτσέ πήγε στην εκτέλεση και μείωσε σε 2-1 στο 70΄ βάζοντας τον Παναθηναϊκό ξανά στο παιχνίδι.

Αλχημείες από Ρότσα, το ...τελείωσε ο Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια και ο Ρότσα έριξε στο ματς τον Πετρόπουλο στο 79΄ στη θέση του Βελάσκες μήπως και καταφέρει να γυρίσει το ματς με δύο επιθετικούς. Ο χρόνος περνούσε όμως και και στο 85΄ μάλιστα ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι όταν ο Βύντρα βρήκε τον Ναζλίδη και ο παίκτης των γηπεδούχων ανατράπηκε στη περιοχή.

Σαν να μην έφτανε για τον Παναθηναϊκό ότι ήταν πίσω στο σκορ, είδε και ο Ζέκα την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄ και εκεί οι ελπίδες των φιλοξενούμενων τελείωσαν και ο Πλατανιάς πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags