Facebook Pixel "Τα βοήθησε η Παναγιά τα παλικάρια"
| 2012-11-25 22:16:00

"Τα βοήθησε η Παναγιά τα παλικάρια"

"Τα βοήθησε η Παναγιά τα παλικάρια"

Πέρα από την... κλασική πια αναφορά στα θεία, ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε και πάλι στην απώλεια του νεαρού Ζαχαρία Καραντωνάκη, στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη, ενώ τόνισε πως είπε στους παίκτες του να μη φοβούνται.

«Γνωρίζετε το τρόπο τον οποίο λειτουργώ, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί φιλοσοφία δουλειά και λίγα λόγια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά. Μπορείς να έχεις μια νίκη και να χαίρεσαι αλλά να μην είσαι ικανοποιημένος. Είμαι ικανοποιημένος γιατί προσπαθήσαμε να πείσουμε αυτά τα παιδιά να κάνουν αυτό που πρέπει.

Ακόμα και 18-0 να χάνουμε πρέπει να μην φοβόμαστε. Να γίνουν επαγγελματίες να αγαπήσουν τη δουλειά τους και να κάνουν αυτά που τους είπε ο προηγούμενος προπονητής σας. Πρέπει να ευχαριστήσετε το προηγούμενο προπονητή σας επειδή τον διώξατε εσείς».

Αναφέρθηκε στην απώλεια του Ζαχαρία Καραντωνάκη: «Ήρθα σε πάρα πολύ άσχημη μέρα στην ομάδα. Χάσαμε ένα παλικαράκι 17 χρονών και είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να παίξουμε και γι αυτό το παιδί. Ενας λόγος παραπάνω να κερδίσουμε γι αυτόν. Όταν γίνεται μια νίκη και η ομάδα έχει και μια καλή παρουσία δεν μπορούμε να μην είμαστε χαρούμενοι.

Πρέπει να πούμε στους παίκτες την αλήθεια. Με αυτή τη συμπεριφορά που είχαν δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα. Αν δεν κερδίζουν κανένα πάμε σε ένα ενδεχόμενο που δεν θέλω να συζητώ και να σκέφτομαι. Τα βοήθησε η Παναγιά τα παλικάρια και κατάλαβαν γρήγορα τι πρέπει να κάνουν. Με οδηγό την Παναγιά θα τα καταφέρουμε».

Στάθηκε και στον προκάτοχό του: «Έχουμε δυο θλάσεις και τραβήγματα. Με τον κ. Χατζηνικολάου που μίλησα είχαμε την ίδια γνώμη . Πρέπει να ξαναευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Χατζηνικολάου που με βοήθησε πολύ.

Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Δεν είμαι καλός προπονητής. Αν το πω αυτό θα βγω στη σύνταξη. Με έδωσε πολύ βοήθεια και η νίκη αυτή είναι δική του. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Ότι και να γίνει δεν θα παίξει κανείς πάνω στο διαιτητή και από το πάγκο και από τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Ο Παναθηναϊκός με το Ρότσα έχει αλλάξει προσωπικότητα και φιλοσοφία. Μπαίνουν μέσα και τα δίνουν όλα. Να τον ευχηθώ τον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στην Ευρώπη και με μια καλή παρουσία μπορεί να περάσει τη Τότεναμ. Μακάρι να μην κάνω λάθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags