Facebook Pixel "Δεν πάθαμε και τίποτα..."
| 2012-11-26 13:18:00

"Δεν πάθαμε και τίποτα..."

"Δεν πάθαμε και τίποτα..."

Στάση: Τούμπα. Ο Ολυμπιακός πήγε με άνεση να πάρει το "διπλό", να κάνει ρεκόρ και να καθαρίσει από τώρα τον τίτλο. Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε πολλά μετά το γκολ του Τζεμπούρ. Σβηστή νίκη. Ετσι φαινόταν. Οταν όμως δεν τελειώνεις τον αγώνα μπορεί να το φας. Ειδικά όταν χάνεις γκολ που δεν χάνονται και δεν αξιοποιείς την υπεροχή σου. Δεν ήταν ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός. Κάθε άλλο. Το είχε το ματς, αλλά το υποτίμησε. Ξέχασε που παίζει.

Ξέχασε ότι κάποια στιγμή θα στραβώσει κάτι και στην Ελλάδα. Τη γλύτωσε σε Βέροια, Γιάννενα, Περιστέρι και μέσα με τον Αστέρα. Ολα στο όριο. Μια, δυο, τρεις κάποια στιγμή θα την πατήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Η κούραση θα είναι παράγοντας που θα επικαλεστούν οι «ερυθρόλευκοι». Είναι στοιχείο, αλλά δεν αρκεί. Ο ΠΑΟΚ δεν άρεσε. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, ελάχιστες ιδέες και παγωμάρα στο παιχνίδι του. Δικαιώθηκε όμως αφού δεν το παράτησε. Με ότι δυνάμεις είχε το προσπάθησε και στο φινάλε ισοφάρισε. Κράτησε το εντός έδρας αήττητο και τον Ολυμπιακό δίχως νίκη στη Θεσσαλονική έπειτα από δέκα χρόνια. Του θύμισε ότι «εδώ είναι Τούμπα» και του χάλασε τα σχέδια για πρόωρη στέψη.. Δεν ήταν ντέρμπι ποιοτικό. Δύναμη δεν είχε μήτε πάθος. Πήγε να το πάρει ο Ολυμπιακός με επαγγελματικό στυλ, αλλά δεν του βγήκε. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε πολλά, αλλά έδειξε ότι η έδρα του μετράει. Ακόμη και στην κακή του μέρα δεν έχασε κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα του Δώνη. Aν όμως θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να βγάλει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν έπαθε και τίποτα με το τελικό 1-1. Του χάλασαν όμως τα σχέδια για παρελάσεις. Μπλαζέ, κυριλάτος και με στυλάκι δεν κλειδώνεις τέτοια παιχνίδια. Στο δια ταυτα και για ΠΑΟΚ και για Ολυμπιακό, «δεν πάθαμε και τίποτα». Μπορούσαμε παραπάνω, αλλά δεν βαριέσαι...

Στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός δικαιούται να φωνάζει για το κακώς ακυρωθέν γκολ του Τοτσέ, αλλά και για το πέναλτι που κέρδισε ο Πλατανιάς. Αποφάσεις που άλλαξαν τη ροή και πιθανότατα και την έκβαση του αγώνα. Ετσι, οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες, αναπνέουν και πάλι άνετα και ο Αναστασιάδης έκανε ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο τους. Παράλληλα, ο ΠΑΟ έχασε και από τον δεύτερο νεοφώτιστο (προηγήθηκε ο Πανθρακικός) και ο Ρότσα γνώρισε την πρώτη του ήττα στην τρίτη του θητεία στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Αυτά επί της στατιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags