Facebook Pixel Oμολογία Κανακούδη για το πέναλτι στον Κάλαιτζιτς
| 2012-11-26 17:56:00

Oμολογία Κανακούδη για το πέναλτι στον Κάλαιτζιτς

Oμολογία Κανακούδη για το πέναλτι στον Κάλαιτζιτς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων Πέτρος Κανακούδης, υποστήριξε ότι το δεύτερο τέρμα της ομάδας του δεν ήταν πέναλτι. Ο Κανακούδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι είδε την φάση αρκετές φορές στην τηλεόραση και πως δεν υπήρχε παράβαση.

«Την ώρα που δόθηκε το πέναλτι ρώτησα τον Κάλαϊτζιτς αν ήταν και εκείνος μου είπε πως τον βρήκε ο Βύντρα. Από την τηλεόραση που το είδα όμως δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει απέναντι στον κόσμο να λέμε την αλήθεια. Όμως έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει να διαχειριστεί 22 ανθρώπους και πρέπει να κάνει ό,τι κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον διαιτητή».

Για το ματς δήλωσε: «Εκείνος που πίστεψε πρώτος πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν έβλεπα τον τρόπο που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, άρχισα και εγώ και πίστευα πως θα παίρναμε τη νίκη. Νομίζω δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να δείξει πως είναι μεγάλη ομάδα. Μάλιστα αυτό το κάναμε σε μια καλή περίοδο για τον Παναθηναϊκό, που είχε ένα σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Με την εμφάνιση μας και την αγωνιστικότητα μας αποδείξαμε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μεγαλύτερη ομάδα από εμάς».

Και πρόσθεσε: «Πληγώθηκε ο εγωισμός μας από τον τρόπο που χάσαμε το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Χθες όλοι οι ποδοσφαιριστές καταθέσαμε κάτι περισσότερο από όσο έπρεπε και γι' αυτό πήραμε τη νίκη. Όσον αφορά τους στόχους, εμείς μένουμε ταπεινοί. Ο Πλατανιάς κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει εμπιστοσύνη πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως σαν νεοφώτιστη ομάδα, στόχος μας είναι η παραμονή στην Σουπερ Λίγκα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν το πετύχουμε αυτό και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίξουμε και θα βελτιωθούμε περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags