Facebook Pixel Η ατάκα του Τσιώλη για την Μπαρτσελόνα!
| 2012-11-26 21:00:00

Η ατάκα του Τσιώλη για την Μπαρτσελόνα!

Η ατάκα του Τσιώλη για την Μπαρτσελόνα!

Η αλήθεια είναι ότι η νίκη του Αστέρα επί του Πανιωνίου πήρε αγχωτικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά. Ήταν εμφανές πως από την ώρα που αποχώρησε από τον αγώνα ο Γκάμπριελ, στο 69ο λεπτό, ο Πανιώνιος κέρδισε πολλά μέτρα προς την περιοχή του Αστέρα.

Σε αυτό το διάστημα, άλλωστε, οι "κυανέρυθροι" δημιούργησαν ευκαιρίες, σκόραραν και πίεσαν πάρα πολύ την άμυνα των "κιτρινομπλέ".

Η επιλογή του Τσιώλη να βγάλει το Βραζιλιάνο και να περάσει στον αγώνα τον Κουρμπέλη δεν στέφθηκε από επιτυχία, με τον Καρδιτσιώτη προπονητή να αστειέυεται σε πηγαδάκι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παρασύρθηκα! Φωνάζαν όλοι πως παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα και είπα να βγάλω τον επιθετικό για να παίξουμε μόνο με μέσους, όπως κάνει συχνά η Μπαρτσελόνα:"

Τελικά ο Αστέρας μπορεί να μην έπαιξε όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά πήρε μια σημαντική νίκη και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Επίσης σημαντικό για τον Τσιώλη και τον Αστέρα, το γεγονός ότι για ακόμη ένα παιχνίδι άρπαξε την ευκαιρία ο Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος "γεμίζει" την επιθετική γραμμή των Αρκάδων, δίνει μάχες με τους αμυντικούς και τις κερδίζει.

Πηγή: arcadiasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags