Facebook Pixel Στερνή μου γνώση….
| 2012-11-27 14:06:00

Στερνή μου γνώση….

Στερνή μου γνώση….

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για την εικόνα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Η αλήθεια δυστυχώς είναι σκληρή και πονάει. Με εικόνα σαν αυτή που έδειξε ο Αρης στην Κομοτηνή δεν έχει και πολλές ελπίδες να σώσει την παρτίδα. Για την ακρίβεια, με τέτοια άμυνα ελβετικό τυρί δεν πάει πουθενά. Ούτε οι αλλαγές στα πρόσωπα, ούτε η δουλειά που υποτίθεται ότι έγινε στις προπονήσεις, βελτίωσε την τραγική και με διαφορά χειρότερη στην κατηγορία αμυντική λειτουργία του Αρη, που … κατάφερε να δεχθεί το πιο γρήγορο γκολ στην σούπερ λίγκα, μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο.

Όταν σε ολόκληρο το ματς, οι κεντρικοί αμυντικοί του αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν, οι αμυντικοί του μέσοι περιφέρονταν άσκοπα, και το πλάνο επιθετικής ανάπτυξης ήταν να… βάλουμε στο σημάδι τον Αγάνθο που μόλις έφαγε 1-2 γερές κλοτσιές εκνευρίστηκε και βγήκε εκτός αγώνα, ο Αρης δεν είχε καμία τύχη και γνώρισε δίκαια μια βαριά ήττα. Ήταν [που ήταν στραβό το κλήμα ήρθε και η αποβολή του Γκέσιου στο 35΄ και το ματς τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο.

Είναι φανερό ότι ο Αρης χρειάζεται άμεσα ένα ηλεκτροσόκ. Μια αλλαγή που θα ταρακουνήσει τα αποδυτήρια, αφού οι κίτρινοι σου δίνουν την εντύπωση μιας ομάδας που βαδίζει ολοταχώς προς το παγόβουνο χωρίς να βρίσκεται κάποιος στο πηδάλιο να τον γλιτώσει από την σύγκρουση. Προφανώς χρειάζεται μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Καλές και άγιες οι προθέσεις του Πασσιαλή αλλά η εικόνα του Αρη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, δείχνει ότι δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στην ομάδα. Μάλλον οι δυο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποπροσανατόλισαν τους πάντες μέσα στην ομάδα και μόνο προσωρινά έκρυψαν κάποιο από το χαλάκι, τα πολλά προβλήματα που έχει ο φετινός Αρης.
 
Περισσότερο από όλους αποπροσανατολίστηκε η διοίκηση που μάλλον στην Κομοτηνή πρέπει να μετάνιωσε που ενώ το Σάββατο το βράδυ της ήττας από τα  Γιάννινα ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, προτίμησε να το… ρίξει στην συζήτηση χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Κατσαβάκη. Και τότε έβλεπε το μοιραίο να έρχεται και δίστασε να πάρει αποφάσεις. Τώρα τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν χωράει άλλη κωλυσιεργία.
 
Για τους παίκτες του Αρη τέλος, ένα έγινε πλέον σαφές. Κάποιοι δεν μπορούν…. . Για τους υπόλοιπους που έχουν ικανότητες, ας βρεθεί επιτέλους αυτός που θα τις αξιοποιήσει για να σωθεί η χρονιά για τους κίτρινους.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags