Facebook Pixel Αρνούνται να πληρώσουν για τον Μπενίτεθ (ΦΩΤΟ)
| 2012-11-27 14:30:00

Αρνούνται να πληρώσουν για τον Μπενίτεθ (ΦΩΤΟ)

 Αρνούνται να πληρώσουν για τον Μπενίτεθ (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν προκαλεί αναστάτωση μόνο ανάμεσα στους οπαδούς της Τσέλσι. Γράφει ο Θέμης Καίσαρης.

Οργισμένοι είναι και παίκτες του στοιχήματος, που είχαν ποντάρει σ’αυτόν ως τον επόμενο προπονητή των "μπλε".

Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παίκτες μπορούσαν να στοιχηματίσουν για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντι Ματέο στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Μπενίτεθ ήταν τελικώς ο διάδοχος, αλλά μια εταιρία στοιχημάτων αρνείται να πληρώσει τους νικητές. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εταιρία, το στοίχημα αφορούσε τον επόμενο "μόνιμο προπονητή της Τσέλσι" κι ο Μπενίτεθ δεν είναι μόνιμος!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό snapshot, ένας παίκτης προσπάθησε να δώσει δημοσιότητα στο θέμα. Απευθύνθηκε μέσω του twitter σ’έναν Άγγλο δημοσιογράφο, του εξήγησε τι συμβαίνει και του ζήτησε να το αναδημοσιεύσει, ώστε το θέμα να πάρει μεγαλύτερη έκταση. Μια ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας: “Το στοίχημα αφορούσε τον “Επόμενο Μόνιμο Προπονητή” και μέχρι στιγμής ο Μπενίτεθ δεν έχει αποκτηθεί μ’αυτήν την βάση”.

Το επιχείρημα των παικτών είναι πως υπάρχουν άλλες εταιρίες που έχουν ήδη πληρώσει όσους είχαν ποντάρει στον Ράφα, αλλά μέχρι στιγμής η εταιρία μοιάζει να είναι αμετακίνητη στην θέση της. Μάλλον βοηθάει και ως επιχείρημα το γεγονός πως η λέξη “προσωρινός” συνόδευε το όνομα του Μπενίτεθ στο χαρτί με τις συνθέσεις που μοιράστηκε στον Τύπο στον αγώνα με τη Σίτι.

Βέβαια, ο Μπενίτεθ υπέγραψε συμβόλαιο για επτά μήνες, με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την συγκεκριμένη εταιρία. Κι όπως εύστοχα σχολίασε κάποιος στο twitter, “στο φινάλε, κανείς προπονητής στην Τσέλσι δεν θα πρέπει να θεωρείται μόνιμος”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags