Facebook Pixel Original ...θάνατος, αιώνια ζωή!
| 2012-11-27 22:19:00

Original ...θάνατος, αιώνια ζωή!

Original ...θάνατος, αιώνια ζωή!

Ο θάνατος ενός οπαδού της ΑΕΚ ένωσε Ένωσίτες, Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς και Ατρομηταίους. Για τον Πάνο από το Περιστέρι ο λόγος, η κηδεία του οποίου δεν είχε μόνο χρώμα κιτρινόμαυρο...
 

Ποιος περίμενε ποτέ ότι θα βρεθούν στον ίδιο χώρο ειρηνικά ΑΕΚτζήδες, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί και Ατρομηταίοι; Και όμως, η ζωή τα έφερε έτσι που συνέβη αυτό το γεγονός. Ή μάλλον καλύτερα ο θάνατος τα έφερε έτσι.

Όπως είχατε πληροφορηθεί από τον Sportdog, στο ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης κατέβασαν τα πανό, σε ένδειξη πένθους για ένα μέλος της Original Περιστερίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ερχόμενος στο ΟΑΚΑ.

Η κηδεία του οπαδού της ΑΕΚ τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης και το παρών έδωσαν όχι μόνο φίλαθλοι της Ένωσης αλλά και άλλων ομάδων. Όχι, όποιων και όποιων. Ήρθαν στην κηδεία του Πάνου από το Περιστέρι (απεικονίζεται στην κεντρική φώτο από την εκδρομή στη Βέροια), οργανωμένοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου.

Ήρθαν για να τιμήσουν ειρηνικά έναν οπαδό που χάθηκε άδικα!

Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ είδαν θετικά την παρουσία τους. Αναγνώρισαν ότι η κίνησή τους ήταν ανθρώπινη. Η δε Original Περιστερίου τους ευχαρίστησε όλους ενεξαιρέτως και ευχήθηκε να είναι ο τελευταίος οπαδός που χάνει τη ζωή του.

«EYXARISTOUME TA PAIDIA APO TOUS FEDAGIN TI THIRA 7 PERISTERIOU GIA TA STEFANIA STI TELEYTAIA KATIKIA TOU PANOU, KATHOS K TOUS PANATHINAIKOUS K ALOUS OPADOUS POU IRTHAN NA TIMISOUN TON ADERFO MAS! EYXARISTOUME K AS INE O TELEYTAIOS.........», είναι το μήνυμα που κυκλοφορεί στο Facebook.

Πραγματικά, αυτή είναι από τις λίγες (αν όχι η μοναδική) τραγικές ειδήσεις που φέρνουν ελπιδοφόρα μηνύματα.

Και σίγουρα ο Πάνος θα το χαίρεται από εκεί ψηλά, στην Original Παραδείσου, όπως έχουν βαφτίσει οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ το club, στο οποίο συμμετέχουν όσα μέλη της έχουν φύγει από τη ζωή.

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags