28/11/12 - 12:30

Ούτε ο Σαμαράς να ήταν...

Ούτε ο Σαμαράς να ήταν...
51.954views

"Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας μεταφέροντας μια εικόνα για τη χώρα και τους ανθρώπους που δεν είναι πραγματική", δήλωσε ο Σάντος!

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέδριο που έγινε στην Πορτογαλία, που αντιμετωπίζει επίσης μία περίοδο ύφεσης.

"Η χώρα υποφέρει πολύ με την οικονομική κρίση, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Οι μισθοί έχουν μειωθεί πολύ και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Έλληνες πάντως είναι λιγότερο απαισιόδοξοι από τους Πορτογάλους, αν και στην Πορτογαλία είναι περισσότερο κατανοητό τι συμβαίνει και η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα γρήγορα.

Ελπίζω να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα, γιατί κι εκεί πριν τρία χρόνια άκουγα τα ίδια πράγματα και η ανεργία από το 16% αυξήθηκε στο 25%", ανέφερε ο 58χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας μεταφέροντας μια εικόνα για τη χώρα και τους ανθρώπους που δεν είναι πραγματική".

Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος δεν χάνει την πίστη του στους δύο λαούς. "Πιστεύω πάντως πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Πορτογάλοι μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουν. Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο και στις δύο κοινωνίες και προσφέρει την υποστήριξή της. Αν δεν υπήρχε αυτή, η Ελλάδα θα είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εδώ και πολύ καιρό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ