Facebook Pixel Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι το οικονομικό...
| 2012-11-28 16:53:00

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι το οικονομικό...

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι το οικονομικό...

Σχεδόν από την 3η – 4η αγωνιστική έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι στην ΑΕΚ υπήρχε έτσι και αλλιώς τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα, το οποίο λόγω και της τότε έλλειψης κανονικού προπονητή ήταν τόσο μεγάλο που θα δυσκολευόταν πολύ να σώσει την παρτίδα και να μείνει στην κατηγορία. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Το πρόβλημα, έστω κι αν η παρουσία του Λίνεν έχει αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας, παραμένει μεγάλο, αλλά σίγουρα ξεπερνιέται. Αρκεί η ΑΕΚ να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος βραχνάς της «Ενωσης» και όσο αυτό το ζήτημα δεν τελειώνει, τόσο θα γίνεται δυσκολότερη και η αγωνιστική παραμονή της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και το γράφω αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες ακούω σχόλια και φήμες, σύμφωνα με τις οποίες «γιατί να μπει ο Βιντιάδης, αφού έτσι και αλλιώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να σωθεί αγωνιστικά»...
Η ΑΕΚ κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου και της διοικητικής ανυπαρξίας και αν δεν υπήρχε αυτή, αγωνιστικά η «Ενωση» δεν θα ήταν σε αυτό το σημείο.
Ως εκ τούτου το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημά της κι αν αυτό συμβεί στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχει τέτοιο αντίκτυπο που το πρώτο μισό του πρωταθλήματος όταν αυτό θα έχει τελειώσει θα μοιάζει μία πολύ μακρινή κακή ανάμνηση.
Από την άλλη αν η ΑΕΚ τα βγάζει πέρα με τα ψέματα όσον αφορά τη διοίκησή της, πρέπει και με τα ψέματα να σωθεί. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι δύσκολο. Ειλικρινά η σημερινή ΑΕΚ δεν θα δώσει ούτε ένα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, στο οποίο να είναι φαβορί. Ούτε ένα που πριν να ξεκινήσει, θα μπορείς να υποθέσεις ότι θα το κερδίσει σίγουρα.

Και αυτό για μία ομάδα που το DNA της είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μεγαλύτερο δεν γίνεται γιατί και η ΑΕΚ ως ομάδα, αλλά και οι παίκτες του ρόστερ της, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν το ξέρουν το... σπορ της παραμονής. Και όσο η ΑΕΚ θα είναι τελευταία ή προτελευταία και θα ψάχνει να βάλει ομάδα από κάτω της για να μείνει στην κατηγορία, τόσο θα δυσκολεύει η κατάσταση. Για την ακρίβεια τόσο θα χάνει τα άχαστα και τόσο θα εμφανίζεται κάποιος Κωνσταντόπουλος που λόγω της μεγάλης πίεσης θα κάνει ένα παιδικό λάθος και θα κρεμάει την ομάδα...

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags