Facebook Pixel «Ο Πανιώνιος τον πρώτο λόγο»
| 2012-11-28 21:18:00

«Ο Πανιώνιος τον πρώτο λόγο»

«Ο Πανιώνιος τον πρώτο λόγο»

Ο Πανιώνιος παραμένει το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Φωστήρα, παρά τη νίκη της ομάδας του με 1-0, τόνισε ο Ηλίας Κάμπας.

Ο σκόρερ του «Φονέα» απέναντι στους «κυανέρυθρους» έκανε κολακευτικά σχόλια για το ποδόσφαιρο που παίζει το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά και για τους στόχους που έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και είναι μια ομάδα που με μικρούς παίκτες παίζει ωραία μπάλα. Δεν κερδίζεις εύκολα μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο, όμως εμείς από αυτόν τον αγώνα πήραμε πολλά θετικά πράγματα, καθώς και εμείς διαθέτουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι νεαροί σε ηλικία. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω πως ο Πανιώνιος έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση».

Για το γεγονός πως από φέτος οι αγώνες στο Κύπελλο είναι διπλοί:

«Σίγουρα στα πλεονεκτήματα είναι για τις μεγάλες ομάδες, γιατί είναι πιο δύσκολο να τις νικήσεις δυο φορές. Ο Πανιώνιος είναι ένα κλικ πάνω από τον Φωστήρα και από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Football League 2. Είναι χαρά για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα με τέτοιες ομάδες. Ωστόσο, από που θέλουμε πιο πολύ είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα»

Για το γεγονός πως ο Φωστήρας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως ο Πανιώνιος:

«Ο Φωστήρας είναι μια υγιής ομάδα και ο πρόεδρος είναι κοντά στους παίκτες τους βοηθάει και αυτό φαίνεται. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παρά τα πολλά οικονομικά της προβλήματα παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς που αγωνιζόμαστε απέναντί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags