Facebook Pixel Iδού ο νέος Ιμπαγάσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-11-29 12:54:00

Iδού ο νέος Ιμπαγάσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Iδού ο νέος Ιμπαγάσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του δεν θα ήθελε έναν νέο Ιμπαγάσα στην ομάδα;
 

Την τρίτη του χρονιά στο Λιμάνι διανύει ο Αριέλ Ιμπαγάσα και αυτό που έχει ειπωθεί πολλές φορές είναι: "γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής να μην ερχόταν νωρίτερα στην Ελλάδα για να έκανε τη μεγάλη διαφορά;".

Όπως και να 'χει, ακόμα και στα 36 του, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει προσφέρει πολλές στιγμές μαγείας και ωραίου ποδοσφαίρου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και γενικότερα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Αυτή πιθανότατα είναι η τελευταία χρονιά του έμπειρου άσου και έτσι κάθε ματς του έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ζει τις τελευταίες στιγμές του ως ποδοσφαιριστής. Εκτός φυσικά αν δεν σταματήσει, κάτι που θα γνωρίζουμε στο τέλος της σεζόν.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως ένας νέο Ιμπαγάσα ανατέλλει... Αναφερόμαστε στον γιο του Αργεντινού, που λίγο μετά το τέλος του ματς με την Παναχαϊκή, έπαιζε πασούλες με τον μπαμπά του και το άλλο παιδί.

Όταν μάλιστα, ο 36χρονος πέρασε από την μικτή ζώνη με τα παιδιά του, αστειεύτηκε λέγοντας: "ο Ιμπαγάσα τζούνιορ".

Δείτε το video με τον Ιμπαγάσα να μοιράζεται ποδοσφαιρικές στιγμές με τα παιδιά του. Ο μελαχρινός που δίνει ψηλοκρεμαστή πάσα είναι ο αποκαλούμενος "νέος Ιμπαγάσα".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags