Facebook Pixel "Eχω επίπεδο, δεν ασχολούμαι με παράγκες"
| 2012-11-29 14:38:00

"Eχω επίπεδο, δεν ασχολούμαι με παράγκες"

"Eχω επίπεδο, δεν ασχολούμαι με παράγκες"

Διευκρινίσεις με πολύ ενδιαφέρον έκανε μέσω του σκύλου ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης για όσα γράφτηκαν, ακούστηκαν και ειπώθηκαν μετά τις χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Οι διαστάσεις που πήραν οι δηλώσεις του Mr. Manos στον "NovaSportFM", ήταν τέτοιες που ο σκύλος δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το θέμα. Τι είπε ο Μ. Μαυροκουκουλάκης και σχολιάστηκε έντονα; Παραθέτουμε την απομαγνητοφώνηση που λάβαμε από το ραδιόφωνο:

"Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα! Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω. Δεν θέλω να σας απαντήσω κύριε Τάσο. Δηλαδή, στον Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά; Επειδή ο Πανουτσος ξέρει την δουλειά του, ξέρει το αντικείμενο του και μπορεί να απαντήσει".

Ο σκύλος επικοινώνησε με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, που σήμερα είδαμε να αναπαράγονται ακόμα και πρωτοσέλιδα σε Μέσα που ασχολούνται κυρίως με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, για να λάβει τη διευκρινιστική απάντηση:

"Το επίπεδο μου δεν είναι να ασχοληθώ και να μιλήσω για τη λέξη παράγκα, ούτε να τη σχολιάσω. Έχω άλλο διοικητικό προφίλ που δεν περιέχει την ενασχόληση εμού, των συναδέλφων που διοικούν ή των αθλητών με σχόλια για διαιτητές, παράγκες κ.λπ.

Το προφίλ που εννοώ είναι άλλου είδους και αν διαβάσει κάποιος σήμερα τη στήλη The KARPET Show της εφημερίδας Sportday, καταλαβαίνει σε τι αναφέρομαι... ".

Όσον αφορά την αναπαραγωγή των δηλώσεών του από "ερυθρόλευκα" Μέσα, το σχόλιό του στον σκύλο ήταν το εξής: "Η υποθετική "παρερμηνεία" δηλώσεων είναι συνηθισμένο φαινόμενο μεταξύ των αιωνίων".

"Τέτοιες συζητήσεις τις αφήνει για την πλέμπα"

Ο σκύλος, πάντως, ακολουθεί τη συμβουλή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη και σας παρουσιάζει μερικά αποσπάσματα από άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη στήλη του, στη "Sportday":

** "Νομίζετε ότι θα του ήταν δύσκολο του Μαυροκουκουλάκη να κάνει κι αυτός τον ντελάλη της πληγωμένης παναθηναϊκοφροσύνης και να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να λέει ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι οι διαιτητές και ο Μαρινάκης; Σιγά το δύσκολο! Μόνο που για τον Mister όλο αυτό το μοιρολόι δεν αποτελεί συμπεριφορά Παναθηναϊκού".

** "Στον ΠΑΟ του Μαυροκουκουλάκη, όποιος αναζητούσε άλλοθι για την ήττα από τον Πλατανιά, θα έπαιρνε το δελτίο του και θα έψαχνε να βρει ομάδα".

** "Ο Μαυροκουκουλάκης δεν θα δεχτεί ποτέ δημοσίως ότι υπήρξε "παράγκα". Ξέρετε γιατί; Γιατί αν το κάνει, θα είναι σαν να παραδέχεται ότι προηγουμένως υπήρχε κάτι άλλο κατευθυνόμενο και ότι αυτό ο Θωμάς με τον Κόκκαλη το ανέτρεψαν".

** "Ο Mister ανήκει στο είδος των παραγόντων που αυτού του είδους τις συζητήσεις τις αφήνει για την πλέμπα: η αριστοκρατία του αρνείται να υποστεί ήττες παραγοντικές".

Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags