Facebook Pixel Τα είδαμε όλα!
| 2012-11-29 23:52:00

Τα είδαμε όλα!

Τα είδαμε όλα!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για μια βροχερή βραδιά του Νοέμβρη όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ανηφόρισαν στο Ολυμπιακό στάδιο... τα είδαν όλα! 

Είναι αυτό που λέμε « τα είδαμε όλα». Οντως τα είδαμε όλα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που όποιος πήγε να το δει πήγε με βαριά καρδιά και τελικά είδε τόσα πράγματα μαζεμένα σε ένα ματς του Παναθηναϊκού που σπάνια θα ξανασυμβεί.

1)Τον Φορναρόλι να σπάει το ρόδι και να πετυχαίνει γκολ μετά από 19 μήνες και 19 ημέρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα σκόραρε δύο φορές. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ όμορφο, το δεύτερο είχε και δόση τύχης, λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

2)Τον Σο να μπαίνει στο 63 , να παίζει αρχικά για 10 λεπτά μέχρι να διακοπεί προσωρινά το ματς και στη συνέχεια μέχρι το τέλος συνολικά 17 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε και έβαλε ένα γκολ με προβολή από εκτέλεση κόρνερ, παραλίγο να πετύχει με τον ίδιο τρόπο και άλλο γκολ, μοίραζε σωστά την μπάλα σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο και εσωσε και ένα γκολ για την ομάδα του με το πελώριο σώμα του μέσα στην περιοχή να μπαίνει μπροστά στην μπάλα.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags