Facebook Pixel Να τους …Ζήση ο Κατσούρ;
| 2012-11-30 12:15:00

Να τους …Ζήση ο Κατσούρ;

Να τους …Ζήση ο Κατσούρ;

Μεταγραφική βόμβα με τον Κατσουράνη είναι πιθανό να σκάσει στον ΠΑΟΚ! Ο Βρύζας τον πρότεινε, ο Δώνης διαφωνεί και η τελική απόφαση ανήκει στον Σαββίδη. Ο σκύλος είχε πρώτος το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Ακόμα ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα της νέας στήλης του ανανεωμένου σκύλου στο Twitter "Sportdog Penalty" που αφορά το μέλλον του Κώστα Κατσουράνη.

O σκύλος χθες "τιτίβισε" ειδησάρα σχετικά με την πιθανότητα ο διεθνής μέσος, που έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Όπως θα διαβάσετε από αργά χθες το βράδυ ΜΟΝΟ στον sportdog -και όχι σήμερα το πρωί σε όλα τα Μέσα που έχει αναπαραχθεί το θέμα, το όνομα του Κατσουράνη έπεσε στο τραπέζι στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη του Δικέφαλου.

Συγκεκριμένα, ο Ζήσης Βρύζας ήταν αυτός που εισηγήθηκε τη μεταγραφή του διεθνούς μέσου στον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί ότι ο Κατσούρ μπορεί με την εμπειρία του να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι, λοιπόν, ο μεγάλος υποστηρικτής αυτής της μεταγραφής, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Γιώργο Δώνη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ διαφωνεί με αυτή την εισήγηση του Βρύζα και θεωρεί ότι ο Κατσούρ δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία και στο στυλ της ομάδας που θέλει να φτιάξει.

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει διαφωνία στον Δικέφαλο σχετικά με το αν ο Κατσουράνης πρέπει να αποκτηθεί και μένει να δούμε ποιανού η γνώμη θα υπερισχύσει στο τέλος. Του προέδρου ή του προπονητή;

Η τελική απόφαση, πάντως, ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αν κάνει τελικά δεκτή την πρόταση του Βρύζα για τον Κατσούρ θα σημαίνει πολλά για τον Δώνη. Όπως ισχύει και το αντίθετο, βεβαίως…

* Η στήλη "SportDog Penalty" είχε χθες ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη που αφορούσε τι ισχύει με το καυτό θέμα της ανανέωσης του Τζιμπούρ. Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags