Facebook Pixel "Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"
| 2012-11-30 19:03:00

"Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"

"Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"

Για το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του σέβεται την Ένωση, όμως πιστεύει πως μπορεί να πάρει τη νίκη στο ματς της 13ης αγωνιστικής.

Αρχικά, ο Χριστόπουλος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή: «Πριν από περίπου 20 μέρες σας είχα πει ότι ήταν ευκαιρία στα επόμενα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα ακολουθούσαν να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούμε. Σ' αυτό το. σιρκουί των πέντε αγωνιστικών, έχουμε ξεκινήσει με τρεις νίκες. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά με την ΑΕΚ και την Κέρκυρα και το παιχνίδι το τελευταίο του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαμε βάλει ένα στόχο να μαζέψουμε στον πρώτο γύρο μίνιμουμ 15 πόντους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει 18 βαθμούς και απομένουν τρία παιχνίδια ακόμη για να τελειώσει ο γύρος. Μας δίνεται λοιπόν μία ευκαιρία σημαντική να πάρουμε κάποιους πόντους ακόμη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, όσους μπορέσουμε, έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, όσους μπορέσουμε ώστε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα από τον πρώτο γύρο για την παραμονή της ομάδας που είναι και ο στόχος μας. Το παιχνίδι της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν το θεωρούμε εύκολο. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και την προσπάθεια που κάνει. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε στο μυαλό μας, ώστε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία και σαν άλλον έναν τελικό».

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για τα συμπεράσματα που έβγαλε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Σας είχα πει και την προηγούμενη βδομάδα ότι επειδή θέλαμε και να είμαστε στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα σε καλό επίπεδο, και να δώσουμε ευκαιρίες και να δούμε κάποια παιδιά, θα είχαμε πολλές αλλαγές. Πραγματικά έπαιξαν πάρα πολλά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Είδαμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά έχουν παίξει ελάχιστο χρόνο ή καθόλου από το καλοκαίρι, και είναι λογικό να μην έχουν ρυθμό, να μην είναι στην καλύτερη τους φόρμα. Αλλά είναι κοντά στην ομάδα, δουλεύουν πολύ σκληρά και σιγά σιγά θα μπουν σ' αυτήν».

Επίσης, δήλωσε για τους στόχους της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα: «Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται τέσσερις με πέντε νίκες για να εξασφαλίσει την κατηγορία. Πότε θα κάνουμε αυτές τις νίκες; Κανείς δεν ξέρει. Μακάρι να τις κάνουμε στα πέντε επόμενα ματς, να κάνουμε πέντε σερί νίκες και μετά να βάλουμε άλλο στόχο. Για να μπει ένας στόχος, πρέπει νε εξασφαλιστεί ο ήδη υπάρχων στόχος. Άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλο στόχο εκτός από την παραμονή».

Σχετικά με το αν φοβάται τη χαλαρότητα στον δεύτερο γύρο τόνισε: «Όχι, επανάπαυση δεν υπάρχει, και αυτό φαίνεται κάθε μέρα και στην προπόνηση και στη δουλειά που κάνουμε. Εξάλλου τα παιδιά ξέρουν ότι πέρυσι ο Παναιτωλικός αν θυμάμαι καλά τερμάτισε τον πρώτο γύρο με 18 πόντους αλλά στη συνέχεια έχασε την κατηγορία. Σας είπα και πάλι ότι το παιχνίδι και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό και σαν μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Επίσης, μίλησε και για τα μετεγγραφικά σενάρια: «Είναι μέρος της δουλειάς μας και του ποδοσφαίρου. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό που κάνουμε. Σίγουρα και τα παιδιά άνθρωποι είναι και μπορεί να ξεφύγουν λίγο, γι' αυτό είμαστε εκεί για να τους επαναφέρουμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: «Την ΑΕΚ την έχουμε παρακολουθήσει από την αρχή του πρωταθλήματος την γνωρίζουμε, και με τον κ. Λίνεν στα τελευταία παιχνίδια. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά από την άλλη αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένας τελικός. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την παραμονή της στην κατηγορία. Άρα αυτά τα παιδιά που θα αντιμετωπίσουμε τη Δευτέρα, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα τους. Και το ίδιο πρέπει να αντιπαρατάξουμε και εμείς. Μία ομάδα η οποία θα δώσει τα πάντα για την ομάδα μας».

Επίσης, δήλωσε για το αν θα υπάρξει μετεγγραφική ενίσχυση για την ομάδα του: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο».

Τέλος, ο Χριστόπουλος δήλωσε για το ότι η ομάδα του σκοράρει περισσότερα γκολ εκτός έδρας: «Αυτό είναι σχετικό. Αν πάρετε τη στατιστική μέχρι πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί σήμερα πήρα στα χέρια μου τα στατιστικά και δεν τα έχω κοιτάξει ακόμα, η ομάδα μας ήταν πρώτη σε μία ιδιαίτερη κατηγορία, των κλασικών χαμένων ευκαιριών, έχοντας 16. Και ακολουθούσαν κάποιες ομάδες με 11, με 9 ο Ολυμπιακός και με 8 νομίζω ο Παναθηναϊκός. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και μέσα στην έδρα μας και εκτός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags