Facebook Pixel Ερώτηση από βουλευτή Βοιωτίας κατά της Παναχαϊκής!
| 2012-11-30 21:21:00

Ερώτηση από βουλευτή Βοιωτίας κατά της Παναχαϊκής!

Ερώτηση από βουλευτή Βοιωτίας κατά της Παναχαϊκής!

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με καταγγελίες για τις μεταγραφές της Παναχαϊκής κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καράμπελας.

Θυμίζουμε ότι το soccerplus.gr είχε φέρει το θέμα στη δημοσιότητα στις 15/11 δημοσιεύοντας την καταγγελία του πρώην εργαζόμενου στην ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Από εκείνη την ημέρα και μετά ιστοσελίδες και εφημερίδες αναπαρήγαγαν την είδηση με αποτέλεσμα το θέμα πλέον να φτάσει στη Βουλή.

Οι μεταγραφές αφορούν το καλοκαίρι του 2010, όπου η Παναχαϊκή δεν διέθετε την απαιτούμενη φορολογική ενημερότητα. Ο Βουλευτής ζήτησε στην ερώτηση του τα εξής:

«1)Γιατί το υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει προχωρήσει στη διάλυση της εταιρείας αν και ο νόμος ορίζει ρητά ότι ο υπουργός έχει έννομο συμφέρον να το πράξει;

2)Τι ενέργειες έχουν κάνει για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του δημοσίου με δεδομένο ότι η εταιρεία δεν έχει προσκομίσει τα έγγραφα φορολογικής ενημερότητας για τα έτη 2007, 2008,2009,2010 και 2011, και παρακαλώ όπως μου προσκομισθεί το σχετικό έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης προς την ΠΑΕ, εάν αυτό υπάρχει.

3)Γιατί τα αρμόδια υπουργεία δείχνουν τέτοια ανοχή που κατά την γνώμη μου δεν επέδειξαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις πλαστών ενημεροτήτων και ομάδες υποβιβάστηκαν στην Δ΄Εθνική (αναφέρω ενδεικτικά: Ηρακλής, Κόρινθος, Καρδίτσα,κ.α;)».

Πηγή: soccerplus.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags