Facebook Pixel Τριάντα λεπτά... σαν τρία παιχνίδια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-12-01 22:23:00

Τριάντα λεπτά... σαν τρία παιχνίδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριάντα λεπτά... σαν τρία παιχνίδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα γκολ είδαμε το Σάββατο στη Super League, μπήκανε στο ημίχρονο της Ρέντινγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-4) και μάλιστα έγιναν τρεις ανατροπές! Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, αλλά τα πρώτα 34΄ λεπτά μας γέμισαν σαν να είδαμε τρία ματς μαζί!

 

Απίστευτο ματς είδαμε στα πρώτα 45λεπτά του Ρέντινγκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Εφτά γκολ, τρεις ανατροπές στο σκορ και τι άλλο να ζητήσεις όταν εφτά γκολ στη Super League μπαίνουν σε τρία ματς όπως έγινε το Σάββατο (Άρης-Ατρόμητος 1-1, Ξάνθη-Αστέρας 1-1, Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8΄ με τον Ρόμπσον Κανού, όταν ο Έβανς δεν μπόρεσε να απομακρύνει με κεφαλιά και ο άσος της Ρέντινγκ έπιασε το σουτ για το 1-0. Μόλις για 5λεπτά έμεινε το 1-0, καθώς η Γιουνάιτεντ έκρυψε την μπάλα και ο Άντερσον έβαλε το πρώτο του γκολ στη σεζόν για να ισοφαρίσει!

Δεν πέρασαν άλλα τρία λεπτά και στο 16΄ ο Ρούνεϊ από την λευκή βούλα έκανε την πρώτη ανατροπή για το 1-2. Ούτε 20λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στο ματς και ο Λε Φροντ με κεφαλιά έφερε ξανά το ματς στα ίσια (2-2).

Ο χορός των γκολ δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει και στο 23΄ ο Μόρισον με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έβαλε και πάλι μπροστά την Ρέντινγκ για το 3-2! Είχαν περάσει πάνω από πέντε λεπτά και ανησυχήσαμε που δεν είχε μπει ακόμα γκολ, αλλά ήρθε ο συνδυασμός του Εβρά με τον Γιανγκ, για να πάει η μπάλα στον Ρόυνεϊ και εκείνος να ισοφαρίσει βάζοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η τρίτη ανατροπή στο ματς ήρθε στο 34΄ όταν ο Ρούνεϊ με τακουνάκι έβγαλε στον Φαν Πέρσι, με την φάση να ελέγχεται για οφσάιντ και ο Ολλανδός έκανε το 3-4 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Μετά το ματς ...πόλο που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη δεν ήταν ανάλογη. Η Μάντσεστερ έχοντας το προβάδισμα, εγκλώβισε την Ρέντινγκ η οποία δεν μπορούσε να απειλήσει και τελικά μείναμε στα 7 τέρματα του πρώτου ημιχρόνου για να πάρει η Γιουνάιτεντ το «τρίποντο» και να παραμείνει στη κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags