Facebook Pixel Το άφησε ανοικτό για "Κάνιο" ο Ζαρντίμ
| 2012-12-01 23:31:00

Το άφησε ανοικτό για "Κάνιο" ο Ζαρντίμ

Το άφησε ανοικτό για "Κάνιο" ο Ζαρντίμ

Στον Αριέλ Ιμπαγάσα και την συμμετοχή του στο ερχόμενο ματς με την Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά , αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Από την άποψη της στρατηγικής εμείς κοιτάξαμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο μ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την διαφορά πρώτου με δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τον Πλατανιά: έρος. Παρόλα αυτά είχαμε δυσκολίες γιατί αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες βάλαμε μόνο δύο γκολ.

Μετά από μία λάθος μας μπαλιά δεχθήκαμε ένα τέρμα. Αυτό λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία. Στο Β' μέρος ήμασταν πεσμένοι και δεν νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει με την Άρσεναλ. Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλύτερος. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και νικήσαμε δίκαια.

Τον Αριέλ Ιμπαγάσα και το εάν παίξει με την Άρσεναλ: «Μπορεί να παίξει μπορεί και όχι. Αυτό δεν το έχουμε αποφασίσει. Το σίγουρο είναι πως ο Αριέλ είναι πολύ σημαντικός για εμάς και στο να δημιουργεί παιχνίδι και όχι μόνο. Εμείς θα τον χρησιμοποιούμε όποτε τον χρειαζόμαστε. Είναι όμως αδύνατον ο Αριέλ να παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην ηλικία του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags