Facebook Pixel "Εμένα δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την κόρη μου στην Μονόπολι"
| 2012-12-03 00:16:00

"Εμένα δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την κόρη μου στην Μονόπολι"

"Εμένα δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την κόρη μου στην Μονόπολι"

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος του Πανιωνίου, τονίζοντας οτι σεβάστηκαν τον Παναθηναϊκό, όσο έπρεπε.

Αναλυτικά:

Θεωρείτε ότι σεβαστήκατε τον Παναθηναϊκό περισσότερο από όσο έπρεπε;

"Δεν ξέρω αν τον σεβάστηκε περισσότερο. Η γνώμη μου είναι πως ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις των γραμμών, πράγμα που δεν συνηθίζουμε και αρκετά παιδιά ήταν εκτός αγώνα. Τον σεβαστήκαμε όσο έπρεπε".

Δεχτήκατε το πρώτο γκολ με έξι παίκτες στην άμυνα και δυο επιθετικούς του Παναθηναϊκού;

"Αυτό είναι αλήθεια νωρίτερα υπήρξε και μια παρόμοια φάση από κόρνερ δικό μας και αντεπίθεση του αντιπάλου που πάλι βρεθήκαμε σε κίνδυνο. Το τρανζίσιον ήταν ένα από τα πράγματα που δεν δούλεψαν σήμερα".

Ήταν μια νίκη από την οποία μαθαίνετε πράγματα;

"Από κάθε μέρα μαθαίνουμε και από την προπόνηση και από τη νίκη και από την ήττα. Σας έχω πει ότι δεν μπορώ να πω το παραμικρό για την δουλειά που γίνεται από τα παιδιά".

Έχετε πει ότι ο στόχος του Πανιωνίου είναι η παραμονή, μήπως παίρνετε ρίσκο με την χρησιμοποίηση δυο διαφορετικών γκολκίπερ;

"Σας το είχα πει πριν από τρεις εβδομάδες ότι είναι μια απόφαση που βαραίνει εμένα και στα καλά και στα άσχημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα δυο τα παιδιά. Θα τελειώσει και το ματς με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε μια αξιολόγηση των πάντων. Πέρα από τα δυο γκολ που έφαγε ο Γιαννακόπουλος θεωρώ ότι μας κράτησε μέσα στο ματς με την διπλή απόκρουση που έκανε. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή, είναι μια συνολική δουλειά ότι κάνουμε και οι νίκες και οι ήττες".

Αλλάξατε το σύστημα παίξατε με δυο επιθετικούς στο τέλος αλλά δεν έγινε κάτι;

"Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα να το κάνουμε 4-4-2 να πιέσουμε περισσότερο. Τα συστήματα μπορούν να βοηθήσουν, μπορεί και όχι. Υπάρχουν βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο όπως οι γραμμές μας όπως σας είπα την αρχή που δεν ήταν σωστά".

Οι ήττες όμως που έχει κάνει ο Πανιώνιος είναι όλες ίδιες;

"Τρίπολη, ΠΑΟκ και Παναθηναϊκός. Ναι μοιάζουνε. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Θα πρέπει όλοι να διαχωρίσουμε λίγο τον φετινό στόχο του Πανιωνίου. Εντάξει εμένα δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την κόρη μου στην Μονόπολι αλλά ο στόχος μας είναι η παραμονή και να βελτιώνονται κάποια παιδιά και εγώ βλέπω σημαντική βελτίωση σε αρκετά παιδιά".

Πάλι κάνατε ένα κακό πρώτο μέρος;

"Το κοιτάζουμε προσπαθώ και εγώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει. Δουλεύουμε συνέχεια".

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τις αλλαγές στο ματς με την Ξάνθη;

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα πρέπει να δω το παιχνίδι αύριο να το κόψουμε να το δούμε. Η ενδεκάδα στο μυαλό μου "κλειδώνει" την Παρασκευή".

Ο Σπυρόπουλος που είναι η έκπληξη και άλλα παιδιά όμως δείχνουν να παίζουν χρόνια στην Σούπερ Λιγκ;

"Πολλά παιδιά. Απλά να μην χάνουμε λίγο τον πρωταρχικό στόχο. Που είναι η παραμονή. Όλα τα άλλα θα έρθουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags