Facebook Pixel Δεν νοείται δεύτερη χαμένη ευκαιρία
| 2012-12-03 02:00:00

Δεν νοείται δεύτερη χαμένη ευκαιρία

Δεν νοείται δεύτερη χαμένη ευκαιρία

Οπως και την Κυριακή που η ΑΕΚ νίκησε τον Πλατανιά έτσι κι αυτή η αγωνιστική είχε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ότι αφορά τις ομάδες που είναι κοντά.

Η ΑΕΚ δεν πλήρωσε την αυτοκτονία με τον Λεβαδειακό με απομάκρυνση των βασικών της αντιπάλων. Με μια νίκη επί του ΠΑΣ πιάνει τρεις ομάδες στην βαθμολογία και έχει κι αρκετές άλλες σε απόσταση βολής. Βέβαια συζητήθηκε πολύ το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου όμως σε μερικά πράγματα η επανάληψη κάνει πάντα καλό. Βλέπουμε με πολύ απλό τρόπο πόσο σημαντικό είναι όταν δεν μπορείς να νικήσεις να καταφέρνεις να μην χάνεις. H AEK θα πήγαινε για νίκη που θα της επέτρεπε για πρώτη φορά να βάλει τρεις ομάδες από κάτω. Τέλος πάντων. Μην γυρίζουμε πίσω όταν υπάρχει κάτι τόσο σημαντικό μπροστά.

@ Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν το πιο κρίσιμο μέχρι σήμερα. Για πολλούς λόγους. Παραμένει το κρισιμότερο. Απέκτησε ένα επιπλέον λόγο αφού με την νίκη της ΑΕΚ σίγουρα θα ξεχάσουν και οι τελευταίοι τις βλακείς του Δημητρέλου και θα φύγει και η τελευταία αμφιβολία για το αν θα παίξει οποιονδήποτε ρόλο σε ένα ντιλ εκατομμυρίων, σε μια απόφαση ζωής ιδίως για την οικογένεια Βιντιάδη, το αποτέλεσμα ενός ή δύο αγώνων. Ομως αυτό είναι περισσότερο φιλολογία. Η ουσία είναι πως η ομάδα πρέπει να νικήσει για να φύγει λίγο ο εφιάλτης. Να απομακρυνθεί αφού φυσικά θα πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστέψει πως αν η ΑΕΚ νικήσει τον ΠΑΣ και φτάσει τρεις ομάδες στην βαθμολογία θα έχει... καθαρίσει. Με κάτι τέτοια έχουμε φτάσει εδώ και σίγουρα θα... μείνουμε αν τα μυαλά τολμήσουν να ανέβουν πάνω από το κεφάλι.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags