Facebook Pixel Αυτά κρατάει, αυτά αλλάζει!
| 2012-12-03 10:36:00

Αυτά κρατάει, αυτά αλλάζει!

Αυτά κρατάει, αυτά αλλάζει!

Ολα όσα είδε ο Ισπανός τεχνικός στο ματς με τον Ατρόμητο. Τι του άρσε και τι οχι και τι προτίθεται να αλλάξει στη συνέχεια.

Ο Λούκας Αλκαράθ θα είναι εκτός συγκλονιστικού ο νέος προπονητής του Αρη. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό τεχνικό κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους διοικούντες πάντως να έρχονται σε συμφωνία μαζί του τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Σήμερα (3/12) μάλιστα θα μπουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Ο Αλκαράθ αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής, τόσο σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις όσο και στο θέμα του συνεργάτη του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι συναντήθηκε με τους Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, Αρη Ναούμ και Αντώνη Ζαμπέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός πήγε στις συναντήσεις με τους διοικούντες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ενώ βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με την οικογένειά του.

Στην περίπτωση που -όπως όλα δείχνουν– ο Αλκαράθ υπογράψει συμβόλαιο, με διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα έχει αύριο την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες, καθώς η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του.

Τον Ισπανό τεχνικό –ο οποίος ζήτησε να έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος- θα παρουσιάσουν στους παίκτες τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Ο νέος τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε στους ανθρώπους του Αρη ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, με βάση τα συμπεράσματά του από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, την οποία και παρακολούθησε.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην άσχημη αμυντική λειτουργία των «κίτρινων» και ειδικά στις στημένες φάσεις. Ακόμα, εντόπισε πρόβλημα στην ψυχολογία των παικτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει λάθος τακτική ο Αρης και να οπισθοχωρήσει αναίτια στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.

Τέλος, τόνισε ότι αρκετοί από τους νεαρούς παίκτες έχουν ταλέντο και μπορούν σίγουρα να προσφέρουν περισσότερα και να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους.

* Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά το τέλος του με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε χθες η αστυνομία, με την κατηγορία για «αδικήματα επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags