Facebook Pixel Πρωταθλητής Ευρώπης ο σκύλος!
| 2012-12-03 15:54:00

Πρωταθλητής Ευρώπης ο σκύλος!

Πρωταθλητής Ευρώπης ο σκύλος!

Και ...πανευρωπαϊκά αποκλειστικά έχει ο sportdog! O Bαλβέρδε υπέγραψε σήμερα στη Βαλένθια, όπως σας γάβγισε χθες πρώτος (και από τα ισπανικά Μέσα) ο "Sportdog Penalty" στο Twitter!

Από νωρίς χθες το μεσημέρι της Κυριακής, η νέα στήλη του ανανεωμένου σκύλου "Sportdog Penalty" στο Τwitter, σας αποκάλυψε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το πρώτο φαβορί για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, μετά το διαζύγιο με τον Μαουρίσιο Πελεγρίνο.

Ο sportdog έγραψε για τον Ερνέστο πριν καν το πάρουν χαμπάρι τα ισπανικά Μέσα, τα οποία αρκετή ώρα αργότερα δημοσίευσαν την είδηση ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος για τον πάγκο των "νυχτερίδων".

Πριν από λίγο ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση της αποκλειστικής πληροφορίας του σκύλου για τον Βαλβέρδε, αφού ο Βάσκος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλένθια.

Ο Βαλβέρδε θα καθίσει στον πάγκο της ισπανικής ομάδας μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

Το έργο του Βάσκου τεχνικού μόνο εύκολο δεν είναι αφού η Βαλένθια προέρχεται από το ντροπιαστικό 2-5 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το περασμένο Σάββατο μέσα στο "Μεστάγια", ενώ βρίσκεται στη 12η θέση της Πριμέρας Ντιβιζιόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags