Facebook Pixel Ερασιτεχνική υπέρ Χατζηχρήστου
| 2012-12-03 17:54:00

Ερασιτεχνική υπέρ Χατζηχρήστου

Ερασιτεχνική υπέρ Χατζηχρήστου

H διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ καταδίκασε την επίθεση με γιαούρτι στον Δημήτρη Χατζηχρήστο, σημειώνοντας πως τέτοιου είδους πρακτικές επιδεινώνουν και δεν λύνουν τα προβλήματα, ενώ χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο ως τον αναμορφωτή του συλλόγου...

"Η Διοίκηση της ΑΕΚ καταδικάζει το ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ περιστατικό που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 2/12/2012 από φίλαθλο της ΑΕΚ εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Οι μέθοδοι και οι τακτικές αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αντίθετα διογκώνουν και επιδεινώνουν την ήδη βεβαρημένη κατάστασή της.

Η προσωπική επίθεση που έγινε στον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο, όχι μόνο μας βρίσκει αντίθετους αλλά μας δίνει και την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο που δημιούργησε το επεισόδιο, ότι επί Προεδρίας του Δ. Χατζηχρήστου εκτός από τις Δωρεές και ΜΟΝΟΝ που έφερε στο Σωματείο και μ' αυτόν τον τρόπο συντηρήθηκε και συντηρείται ακόμη, τα τμήματα της ΑΕΚ διακρίθηκαν, έφεραν τίτλους Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων μετά από αρκετά χρόνια ανυποληψίας και αφάνειας καθώς επίσης και πολλά από αυτά επαναδραστηριοποιήθηκαν. Με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Προφανώς αυτά να μην τα γνωρίζει ο συγκεκριμένος φίλαθλος ή να μην σημαίνουν τίποτα γι' αυτόν.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο του, δηλαδή να κρατάμε ζωντανό το Σωματείο μακριά από προσωπικές αντιδικίες και από προσωπικά συμφέροντα, με γνώμονα ΜΟΝΟ τη σωτηρία της ΑΕΚ και τη βιωσιμότητά της.

ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags