Facebook Pixel "Το πρόβλημα είναι το ρόστερ"
| 2012-12-03 18:30:00

"Το πρόβλημα είναι το ρόστερ"

"Το πρόβλημα είναι το ρόστερ"

Τον απολογισμό της δίμηνης περίπου θητείας του στον πάγκο του Αρη έκανε ο Νίκος Πασσιαλής μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis". Ο 52χρονος τεχνικός κατονόμασε ως το υπ΄ αριθμόν ένα πρόβλημα της ομάδας το ρόστερ και μίλησε ξεκάθαρα για στόχο παραμονής.

"Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά, χωρίς μεταγραφές έμπειρων παικτών, με λίγους από πέρσι και ουσιαστικά με καινούργια ομάδα. Αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο με δυο ντέρμπι να ακολουθούν την ήττα από τον Πλατανιά και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Κάναμε μια προσπάθεια, ό, τι καλύτερο μπορούσαμε, χρειάστηκε όμως μια αλλαγή όπως αποφάσισε η διοίκηση.

Ίσως να αλλάξει κάτι που δεν το έβλεπα εγώ. Το μέλλον του ΑΡΗ είναι τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα και Ξάνθη και μετά η ομάδα χρειάζεται μια ενίσχυση" τόνισε και έκανε λόγο για ενίσχυση παρότι όλοι γνωρίζουν ότι οι κίτρινοι τον Γενάρη μπορούν να αποκτήσουν μόνο ένα παίκτη άνω των 24 ετών: "Μπορεί να πάρει κάποιους δανεικούς εκεί που πονάει η ομάδα για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Η χρονιά φέτος είναι να σωθεί η ομάδα και να βρει άκρη με τα οικονομικα της προβλήματα" είπε.

Σε ερώτηση για το που εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΡΗ αναφέρθηκε στο ρόστερ: "Στην ψυχολογία δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα, ούτε στην τελική προσπάθεια αφού ειδικά στην αρχή κάναμε πάνω από δέκα τελικές. Τα αποτελέσματα είναι το πρόβλημα, αυτά σε κάνουν να έχεις διάθεση, να συσπειρώνεται ο κόσμος για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Είπαμε να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα αλλά δεν μας βγήκε. Το πρόβλημα είναι το ρόστερ, έχει άπειρους παίκτες, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να να πάρει ότι μπορεί από τους παίκτες και να ενισχυθεί τον Γενάρη με 3-4 παίκτες".

Με 15 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα, Δεν έχειε να πάλεψει με μεγαθήρια, υπάρχουν ομάδες που μπορεί να τις περάσει. Η ομάδα ελπίζω να πάρει λίγο πάνω της με τον νέο προπονητή. Θα τον ενημερώσω αύριο για την ομάδα και από αύριο θα επιστρέψω στην ομάδα Κ-20."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags