Facebook Pixel "Πληρώσαμε την ήττα από τη Σάλκε"
Ποδόσφαιρο
| 2012-12-03 18:55:00

"Πληρώσαμε την ήττα από τη Σάλκε"

"Πληρώσαμε την ήττα από τη Σάλκε"

Ο Γιάννης Μανιάτης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Άρσεναλ. Ο διεθνής μέσος σε μια γενικότερη αποτίμηση της πορείας των ερυθρολεύκων είπε πως η πρόκριση χάθηκε ουσιαστικά στην ήττα από τη Σάλκε στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το απόγευμα είναι η τελευταία προπόνηση. Ετοιμαζόμαστε για την Άρσεναλ. Είναι ένας δύσκολος αγώνας που δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία γιατί έχουμε περάσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε στους ισχυρούς του Γιουρόπα Λιγκ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλουμε να κλείσουμε καλά την διοργάνωση και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και να πάμε δυνατοί στο Γιουρόπα Λιγκ", είπε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης.

Για τον αυριανό αγώνα: "Όχι σίγουρα είναι ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα. Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Παραμένει όμως μία μεγάλη ομάδα. Όλοι οι παίκτες το περιμένουμε. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Μακάρι να είναι όπως το περσινό που όλοι το απόλαυσαν".

Και προσθέτει: "Σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο. Ο περσινός αποκλεισμός μας ενόχλησε πολύ. Και φέτος εάν πάρουμε 9 βαθμούς και αποκλειστούμε δεν θα είναι καλό. Ήταν ένας ανταγωνιστικός όμιλος με δύσκολες ομάδες. Εμείς πληρώσαμε την ήττα από την Σάλκε στο πρώτο ματς. Εάν δεν είχαμε ηττηθεί εδώ τα πράγματα θα ήταν αλλιώς".

Για το που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά την αγωνιστική του φόρμα: "Πιστεύω πως έχουμε βελτωθεί σημαντικά σε κάποιους τομείς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Σάλκε. Με Πλατανιά και Παναχαϊκή που δεν ήταν τόσο δύσκολα κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί αλλά βάλαμε γκολ. Η ομάδα δουλεύει για να έχουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να πάμε πιο καλά και να βάλουμε πιο πολλά γκολ".

Για τα συναισθήματα της μη συνέχισης της παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Σε κάθε παίκτη μένει ένα παράπονο εάν δεν περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είχαμε περάσει εφόσον ήταν άλλο γκρούπ. Υπάρχει το κίνητρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δείξαμε πέρυσι πως ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά πρέπει να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Μπορούμε να πάμε καλά στον θεσμό. Έχουμε την δυνατότητα να τα καταφέρουμε και να βρεθούμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ".

και προσθέτει: "Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζαμε την 3η θέση. Κάναμε 2 νίκες με την πρωταθλήτρια της Γαλλίας. Εάν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε πάει στους '16' αλλά δεν μας προβληματίζει τόσο πια αυτό. Εμείς κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε ακόμα 5 μέρες για τον αγώνα της Κυριακής"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags