Facebook Pixel Allianz... Τούμπα
| 2012-12-03 22:30:00

Allianz... Τούμπα

Allianz... Τούμπα

Με ανακοινωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την επίσκεψη του Μάκη Γκαγκάτση και αρχιτεκτόνων της ΠΑΕ που έχουν αναλάβει την αναβάθμιση των χώρων της Τούμπας, στο Alliaz Arena του Μονάχου, όπου εδρεύει η Μπάγερν.

Αναλυτικά:

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τους αρχιτέκτονες της εταιρίας, που έχει αναλάβει την ανακαίνιση μεγάλου αριθμού χώρων, όπως είναι τα γραφεία της ΠΑΕ, τα αποδυτήρια, τα VIP, αίθουσα Τύπου, στο γήπεδο της Τούμπας, βρέθηκε την Κυριακή στο Μόναχο και επισκέφτηκε τους αντίστοιχους χώρους της Allianz Arena και του προπονητικού κέντρου της Bayern Munchen.
Ο Thomas Reschke εκ μέρους της Bayern και ο Daniel Kerst εκ μέρους του Σταδίου Allianz Arena ξενάγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου αγωνίζεται και προπονείται η Bayern Munchen.

Στην Allianz Arena η ξενάγηση περιλάμβανε επίσκεψη στους χώρους των επισήμων, 3.400 θέσεων, στις 106 Vips σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 1.400 άτομα, τα αποδυτήρια, την Αίθουσα Τύπου κ.α.

Στο προπονητικό κέντρο Bayern Zentrum συνολικής έκτασης 80.000 m2 φιλοξενούνται:

- Το κέντρο εξυπηρέτησης (περιλαμβάνει κατάστημα προϊόντων της Bayern, σημεία πώλησης εισιτηρίων, πληροφορίες).

- Κτήριο διοίκησης με τα γραφεία της εταιρίας

- Κέντρο Παρουσίασης

- Γραφεία Ακαδημιών και τμημάτων Junior της Bayern

- Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων

- Πέντε γήπεδα (δύο με θερμαινόμενο χλοοτάπητα) και δύο γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags