Facebook Pixel Αγωνιστικά υπάρχει ελπίδα, διοικητικά όμως;
| 2012-12-04 13:50:00

Αγωνιστικά υπάρχει ελπίδα, διοικητικά όμως;

Αγωνιστικά υπάρχει ελπίδα, διοικητικά όμως;

Ο Παντελής Ζουμπούλης γράφει στον sportdog για το "κακόγουστο αστείο" της διοίκησης του Άρη και τους "απ΄ έξω" που φωνάζουν χωρίς λόγο. Τι πιστεύει για τον Αλκαράθ.

Μπορεί από χθες βράδυ ο ΑΡΗΣ να συγκατοικεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ΑΕΚ, Βέροια, Ξάνθη, αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα...

Αγωνιστικά υπάρχει ελπίδα να ανακάμψει, γιατί δεν είναι χειρότερος από τους άλλους. Το ζήτημα είναι αν διοικητικά υπάρχει ελπίδα και κατά πόσο τα διοικητικά του προβλήματα θα επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι τώρα που σφίξανε τα γάλατα;

Η υπόθεση της διοίκησης Πρωτοδικείου έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο. Το πρωί παραιτείται η διοικούσα, το βράδυ τις ζητάνε να συνεχίσει. Το ...άλλο πρωί ανακαλούν και λένε ότι μπαίνουν στο Πρωτοδικείο, μέχρι να ...βραδιάσει όμως αλλαζουν γνώμη και δεν μπαίνουν. Η "ΚΜΑ" εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει τα άτομα εκείνα που θα μπουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου γιατί οι προϋποθέσεις που θέτει δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Δεν υπάρχουν τέτοια στελέχη στο χώρο του ΑΡΗ, όπως τα θέλει και φαίνεται να μην έχει διδαχθεί από το πάθημα της περασμένης εβδομάδας.

Οι "απ' έξω" συνεχίζουν να φωνάζουν, αλλά ούτε εκείνοι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Για τον εξής απλό λόγο που έχουμε ξαναπεί: Εχουν δοκιμαστεί κι αυτοί στο παρελθόν και είδαμε τα κατορθώματά τους... Θα τα βγάλει και ο έλεγχος σε λίγο καιρό.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Εχουμε την εντύπωση πως ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΑΡΗ γνωρίζουν. Σε βαθμό που καθίσταται αμφίβολο αν μπορούν, πλέον, να δώσουν λύση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί υπάρχει ελπίδα, εφόσον βγει και η ζαριά με τον Αλκαράθ. Το ρόστερ δεν είναι χειρότερο από των άλλων ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, φτάνει ο Ισπανός να κάνει δύο τρία στοιχειώδη πράγματα. Το παλμαρέ του μπορεί να μην ενθουσιάζει, αλλά μοιάζει να είναι "κανονικός" προπονητής. Θα δείξει.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με το διοικητικό κομμάτι...

ΥΓ: Προκύπτει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ τις τελευταίες ώρες. Συντάσσομαι με την άποψη της πλειοψηφιας των Αρειανών. Κρατάμε μικρό καλάθι με την ευχή να είναι πραγματικό. Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι, εφόσον αποδειχθεί πραγματικό, η "ΚΜΑ" να βάλει τις ασφαλιστικές δικλείδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags