Facebook Pixel Ο Ρότσα μεγαλώνει το ρόστερ
| 2012-12-04 16:46:00

Ο Ρότσα μεγαλώνει το ρόστερ

Ο Ρότσα μεγαλώνει το ρόστερ

Σπουδαία η προχθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νίκη ψυχολογίας, νίκη αυτοπεποίθησης για μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος και ψάχνει ένα σερί. Ο Παναθηναϊκός οφείλει τη νίκη αυτή στο πολύ δυνατό του ξεκίνημα στο παιχνίδι και στο γεγονός ότι με τον Ρότσα στον πάγκο παίκτες που ήταν ξεχασμένοι κρίνουν παιχνίδια πλέον και δίνουν νίκες στην ομάδα τους, και άλλοι παίκτες παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένοι. Ο Πετρόπουλος πλέον όταν παίρνει ευκαιρίες δεν νιώθει ότι δίνει εξετάσεις και αυτό τον έχει απελευθερώσει. Κυρίως, όμως, παίρνει ευκαιρίες που με τον Φερέιρα δεν γινόταν. Χθες πέτυχε το πρώτο καθοριστικό γκολ με υπέροχη προσπάθεια και εκτέλεση και θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα δεύτερο.
 
 Ο Ζέκα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και προχθές με το πρέσινγκ βοήθησε πολύ την ομάδα του. Ο Σισοκό βρήκε τη θέση που του ταιριάζει στα χαφ, στον άξονα και όχι στα άκρα, και περνάει από τα πόδια του το παιχνίδι της ομάδας. Ο Μαυρίας επί Ρότσα καθιερώθηκε και έκανε πιο γρήγορη την ομάδα, όπως φάνηκε και στο πρώτο γκολ, όπου φεύγει στην αντεπίθεση και δίνει την πάσα για το γκολ. Ο Σπυρόπουλος προχθές  πέρασε τόσες σέντρες, όσες δεν είχε περάσει σε όλα τα άλλα παιχνίδια που έπαιξε από την αρχή της σεζόν. Ο Βύντρα σκόραρε.
 
Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει ζωντανέψει με τον Ρότσα στον πάγκο και όλο και περισσότεροι παίκτες ενεργοποιούνται, κάτι πολύ καλό εν όψει των δύο πολύ δύσκολων αγώνων με Τότεναμ και Ολυμπιακό. Και εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός έχει πλέον το μυαλό του στην επίθεση και όχι στην άμυνα, και αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για να πάρει νίκες, που θα τον βοηθήσουν να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Μην ξεχάσω να αναφέρω και τον Βιτόλο, που πλέον η παρουσία του μπροστά από τα στόπερ είναι καθοριστική και καταλυτική.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags