Facebook Pixel Γειά σου Γκερέιρο, πρόεδρε!
| 2012-12-04 17:52:00

Γειά σου Γκερέιρο, πρόεδρε!

Γειά σου Γκερέιρο, πρόεδρε!

Όλα τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει φέτος στην ΑΕΚ, τελικά... Ο Ρόζερ Γκερέιρο εξέφρασε πριν από την έναρξη του ματς με τον ΠΑΣ την επιθυμία του να μοιράσει 1.000 ευρώ ως... πριμ σε περίπτωση νίκης. Το `πε και το `κανε!

Οι τρεις βαθμοί ήρθαν και πολλοί πίστευαν ότι η ατάκα του Βραζιλιάνου ήταν πάνω στον... χαβαλέ.Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη οι συμπαίκτες του έλεγαν στον Ρότζερ... «που είναι τα λεφτά;», με τον Βραζιλιάνο να απαντά: «Θα τα φέρω αύριο, στην προπόνηση».

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Γκερέιρο εμφανίστηκε σήμερα στα αποδυτήρια των Σπάτων με τα χρήματα, θέλοντας να τα μοιράσει στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι του είπαν ότι το καλύτερο θα είναι αυτά τα χρήματα να δοθούν στους πιτσιρικάδες, που είναι και οι χαμηλόμισθοι στην ομάδα. Και έτσι και έγινε. Μάλιστα, η συγκινητική πρωτοβουλία του Γκερέιρο βρήκε και... μιμητές μέσα στα αποδυτήρια, αφού και άλλοι «παλιοί» της ομάδας συνεννοήθηκαν με τον Ρότζερ να κάνουν όλοι μαζί κάτι ανάλογο και στο ματς με τον Πανθρακικό!

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags