Facebook Pixel «Εμείς νίκη με Ολυμπιακό, ο Ζιρού τηλέφωνο στη Μονπελιέ»
Ποδόσφαιρο
| 2012-12-04 18:28:00

«Εμείς νίκη με Ολυμπιακό, ο Ζιρού τηλέφωνο στη Μονπελιέ»

«Εμείς νίκη με Ολυμπιακό, ο Ζιρού τηλέφωνο στη Μονπελιέ»

Μπορεί η Άρσεναλ να παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ζερβίνιο τονίζει πως θα παίξουν μόνο για τη νίκη, ενώ παράλληλα ζητάει από τον Ζιρού να πάρει ένα... τηλεφωνάκι στη Μονπελιέ για να νικήσουν την Σάλκε και να τους βοηθήσουν να βγουν πρώτοι.

«Είναι λίγο διαφορετικό για εμάς, επειδή μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε λόγους για να παίξουμε, ακόμη και αν έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επίσης, ο προπονητής με τις αλλαγές που θα κάνει θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες που δεν παίζουν όσο θα ήθελαν να παίξουν και έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους», τόνισε ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Ακόμη και αν έχουμε προκριθεί, θα πρέπει να  μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Δεν θα είναι καλό να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων με μια ήττα.

Όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η Μονπελιέ έφερε ισοπαλία στην έδρα της Σάλκε και είναι πιθανό να κάνει κάτι ανάλογο μέσα στην έδρα της. Ελπίζω ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα κάνει μερικές κλήσεις στον προπονητή, το πρόεδρο και μερικούς πρώην συμπαίκτες τους για να σιγουρευτεί ότι θα μας βοηθήσουν»!

Και έκλεισε λέγοντας: «Σοβαρά, αν η Μονπελιέ κερδίσει κι εμείς όχι, τότε πάει στράφι αυτή η αγωνιστική. Είναι τελικός για όλους, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά θα δούμε τι έχει κάνει η Μονπελιέ. Για παράδειγμα δείτε τη Ρεάλ Μαδρίτη. Είναι σίγουρο ότι θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αν τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου, τότε ενδέχεται να τους αντιμετωπίσουμε στους «16» της διοργάνωσης.  Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση. Στόχος μας παραμένει η πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags