Facebook Pixel "Ποια ισοπαλία; Νίκη!"
Ποδόσφαιρο
| 2012-12-04 23:19:00

"Ποια ισοπαλία; Νίκη!"

"Ποια ισοπαλία; Νίκη!"

Μπορεί όλοι να ποντάρουν στο «Χ» της Σαχτάρ με την Γιουβέντους, αποτέλεσμα που βολεύει και τους δύο, όμως ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα κατέβει για τη νίκη.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί στους «16» του Champions League και με ένα βαθμό βγαίνει πρώτη και η Σχτάρ που έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ισοπαλία, όμως, δε θα είναι ο στόχος της Γιούβε σύμφωνα με τον Πίρλο, λέγοντας πως θα κυνηγήσει τη νίκη για την 1η θέση.

«Οι συζυτήσεις για ισοπαλία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε ό,τι αφορά εμάς, τους παίκτες της Γιουβέντους. Δε θα παίξουμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη και νομίζω πως το ίδιο θα κάνει και η Σαχτάρ. Δε θέλουμε μόνο την πρόκριση αλλά και την 1η θέση», τόνισε ο διεθνής άσος της Γιουβέντους και συνέχισε: «Δε θα παίξουμε για την ισοπαλία γιατί έτσι μπορεί... βοηθήσουμε την Τσέλσι και δεν της χρωστάμε τίποτα. Αντιθέτως χρωστάμε σε εμάς και τους οπαδούς μας το να προσπαθήσουμε για την κορυφή του ομίλου. Περισσότερο για λόγους γοήτρου γιατί ούτως ή άλλως, είτε πρώτος είτε δεύτερος, στους «16» του Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags