Facebook Pixel «Ξεχνάμε Άρσεναλ, όλα με Παναθηναϊκό»
| 2012-12-05 01:46:00

«Ξεχνάμε Άρσεναλ, όλα με Παναθηναϊκό»

«Ξεχνάμε Άρσεναλ, όλα με Παναθηναϊκό»

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστειλε ο Κώστας Μήτρογλου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, όπου ήταν ο πρωταγωνιστής δίνοντας τους τρεις πόντους στους «ερυθρόλευκους».

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να περάσουμε, γιατί κάναμε καλά παιχνίδια στο Champions League. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο Europa League», είπε αρχικά ο Κώστας Μήτρογλου.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει και στα δυο ματς με την Άρσεναλ και τη Μονπελιέ αλλά όχι και κόντρα στη Σάλκε, απάντησε: «Δεν με πειράζει, αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι χάσαμε και τα δυο παιχνίδια με τη Σάλκε».

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ξεχνάμε το σημερινό ματς με την Άρσεναλ, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση ποιο από τα δύο πόδια χρησιμοποιεί περισσότερο είπε:: «Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζω κάποιο από τα δύο. Δουλεύω καλά και με τα δυο πόδια καλά και είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτό το πλασέ. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, το σημαντικό για εμάς όμως είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακής».

Καταλήγοντας μίλησε για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού: «Θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά τώρα θα κοιτάξουμε το Europa League, έχουμε καλή ομάδα και γνωστή στην Ευρώπη και θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags