Facebook Pixel Κατσουράνης, Μόρας και πέντε εκατομμύρια!
| 2012-12-05 12:40:00

Κατσουράνης, Μόρας και πέντε εκατομμύρια!

Κατσουράνης, Μόρας και πέντε εκατομμύρια!

Ο Γιώργος Μίνος αποκαλύπτει στον sportdog το πλάνο του Σαββίδη για τον Γενάρη. Συμβόλαιο 2,5 ετών στον Κατσούρ, στη λίστα Μόρας-Τζαβέλλας και "λαχεία" από Ρωσία!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ετοιμάζει η διοίκηση. Γι΄ αυτό και εξετάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ ποδοσφαιριστές με εμπειρία, διεθνείς, όπως είναι ο Κατσουράνης, ο Τζαβέλλας και ο Μόρας, αλλά και παίκτες από το εξωτερικό που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Όπως ο Ναπολεόνι ή ο Ολαϊτάν, για παράδειγμα, αλλά και δύο-τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρουν.

Το πρωτάθλημα στη Ρωσία, άλλωστε, θα έχει διακοπή σε λίγες ημέρες... Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει απλώσει δίχτυα για παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές που μπορεί να αγοράσει δίνοντας κάποια χρήματα, όπως ο Βασιλακάκης ή ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα ρόστερ που να έχει όχι μόνο παρόν, αλλά και μέλλον. Ο Βρύζας μπορεί να βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό, σε Ιταλία και Αυστρία, αλλά δεν αποκλείται να βρεθεί και στην Πορτογαλία. Αφού όπως είναι γνωστό διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της Πόρτο. Όχι μόνο από τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, αλλά και από άλλες υποθέσεις.

Το πλάνο για την απόκτηση παικτών υπάρχει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης θα ξοδέψει τρία με πέντε εκ. ευρώ τον Γενάρη, αφού από τώρα ξεκινάει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ. Και το καλοκαίρι θα συμπληρωθεί το παζλ της ενίσχυσης, για να είναι έτοιμη η ομάδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας, ενώ στους μικρούς που έχουν προοπτική αναμένεται να τους γίνουν συμβόλαια (βλ. Κωνσταντινίδης, Κάτσε). Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός, λοιπόν, με τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το 2012 να τελειώνουν στις 22 Δεκεμβρίου με το παιχνίδι Κυπέλλου. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και θα είμαστε στο τελικό στάδιο πριν από τις ανακοινώσεις. Στον Κατσουράνη το συμβόλαιο που θα γίνει θα είναι 2,5 ετών, ενώ στους μικρότερους το συμβόλαιο θα είναι 3,5-4,5 ετών, αφού ο Δικέφαλος θέλει να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης τριετίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags