Facebook Pixel Για δεύτερη χρονιά ο Ολυμπιακός "πληρώνει" τον "μαύρο" Σεπτέμβρη
| 2012-12-05 13:48:00

Για δεύτερη χρονιά ο Ολυμπιακός "πληρώνει" τον "μαύρο" Σεπτέμβρη

Για δεύτερη χρονιά ο Ολυμπιακός "πληρώνει" τον "μαύρο" Σεπτέμβρη

Οι περισσότεροι θα ισχυριστούν πως η πραγματικά σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Αυτό δεν είναι ψέμα αλλά δεν είναι και όλη η αλήθεια. Όπως και είναι στρουθοκαμηλισμός ή άποψη πως καλύτερα που συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, αφού υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική διάκρισης.

Αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν επιδιώκει να παίζει από την αρχή στο Europa League;

Εμείς βλέπουμε το πράγμα από μια διαφορετική οπτική γωνιά. Ότι και εφέτος όπως και πέρυσι, ο Ολυμπιακός απέτυχε στα δύο ματς του Σεπτέμβρη να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και ανασταίνεται στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές. Καταφέρνει και σώζει την παρτίδα με το Europa, αλλά δεν προχωρά στο champions league. Βέβαια πέρυσι έγιναν πράγματα και θαύματα την τελευταία αγωνιστική, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τι συμβαίνει λοιπόν τον Σεπτέμβριο; Γιατί η ομάδα δεν είναι έτοιμη; Μήπως επειδή αργεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Μήπως επειδή καθυστερούν οι μεταγραφές και το μοντάρισμα της ομάδος; Μήπως γίνεται κάτι λάθος στην προετοιμασία; Κι αυτό το τελευταίο δεν αφορά μόνο τον τωρινό προπονητή.

Αλήθεια τι φταίει και ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία χρόνια δε σταυρώνει βαθμό στους δύο πρώτους αγώνες και μετά τρέχει με χίλια αλλά δεν προλαβαίνει το τρένο;

Σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, ώστε του χρόνου, στην κλήρωση του Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας, οι ερυθρόλευκοι να συμμετέχουν στην καλύτερη διοργάνωση.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags