Facebook Pixel Τα εντός και η ανάκαμψη του Παναιτωλικού
| 2012-12-06 00:18:00

Τα εντός και η ανάκαμψη του Παναιτωλικού

Τα εντός και η ανάκαμψη του Παναιτωλικού

Μονόδρομος είναι η νίκη στην Πάτρα για τον Παναιτωλικό, που πρέπει επειγόντως να ανεβάσει στροφές. Μεγάλο πρόβλημα στο Αγρίνιο, 8 βαθμοί πεταμένοι στα εντός.  

Δύσκολα είναι τα πράγματα στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, καθώς ο σύλλογος αν και διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο Καραγεωργίου, παραμένει πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Και όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο και όχι μόνο αγωνιστικό, χωρίς αυτό να δίνει συγχωροχάρτι σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Όμως δεν μπορεί κάποιος να αγνοήσει την άσχημη εικόνα του γηπέδου, την σημαντική απουσία μεγάλης μερίδας των οργανωμένων, την κόντρα τους με τον Κωστούλα και όλα αυτά που μετέτρεψαν το «Κάστρο» του Παναιτωλικού σε... εξοχικό.

Το διπλό της Καλλονής και της Λάρισας, αλλά και οι ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Εθνικό Γαζώρου στο Αγρίνιο σίγουρα δείχνουν πως υπάρχουν πολλά προβλήματα πέραν του αγωνιστικού. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως εκτός έδρας είναι αήττητος και έχει δύο περισσότερους βαθμούς συγκριτικά με το... σπίτι του.

Μεγάλη ευθύνη φυσικά έχει και το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δε είναι δυνατόν να θες να κερδίσεις μία άνοδο και μα έχεις μόλις 9 τέρματα σε 12 αγώνες. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι μοιρασμένα, αλλά τα έχεις πετύχει στους έξι και στους υπόλοιπους έχεις μείνει « άσφαιρος». Έτσι λοιπόν, μετά και την αυτοκτονία με τον Εθνικό την Δευτέρα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 8η θέση, χωρίς να έχει κάνει το ρεπό του, με αποτέλεσμα να παίζει από εδώ και πέρα με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ανάκαμψη του συλλόγου. Γι αυτό τον λόγο ο Παναιωλικός επιβάλλεται να πάρει την νίκη στην Πατρα, αν θέλει να νοιώθει και να είναι ζωντανός στην διεκδίκηση της ανόδου.

Στο συγκεκριμένο, κρίσιμο παιχνίδι ο Καραγεωργίου θα έχει την πολυτέλεια να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα από τις μακροχρόνιες καθώς αυτή τη στιγμή έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Όσο για τους Γιάνεφ και Σφακιανίκη που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους Νίκη Βόλου και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags