Facebook Pixel Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Μενσά!
| 2012-12-05 21:26:00

Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Μενσά!

Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Μενσά!

Οι προτάσεις των μάνατζερ στον ΠΑΟΚ για παίκτες πέφτουν βροχή με την τελευταία να είναι αυτή του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού Τζον Μενσά.

Μπορεί ακόμα να θέλουμε κάτι λιγότερο από έναν μήνα για να αρχίσει το μεταγραφικό παζάρι στην χώρα μας, ωστόσο οι μάνατζερ έχουν αρχίσει να κάνουν τις προτάσεις τους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα που αυτή την χρονική περίοδο δέχεται τις περισσότερες κρούσεις δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από τον Ιβάν Σαββίδη και η πρόθεσή του να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, έχει κάνει πολλούς εκπροσώπους ποδοσφαιριστών να στέλνουν συνεχώς προτάσεις. Με δεδομένο το ότι ο «δικέφαλος του βορρά» επιθυμεί να δυναμώσει και στο κέντρο της άμυνας, το τελευταίο όνομα που... έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του αρχηγού της Γκάνας Τζον Μενσά.

Ο παίκτης είχε συζητηθεί το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει μεταγραφή, μιας και τα χρήματα που ζητούσε και έφταναν το ένα εκατομμύριο ευρώ κρίθηκαν πολλά και συνδυασμό με την απόκτηση του Κοντρέρας δεν προχώρησε.

Πλέον ο παίκτης έχει ρίξει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του που δεν ξεπερνούν τις 300 με 350.000 ευρώ. Όσον αφορά τον Μενσά για τον οποίον ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες από Κύπρο είναι 30 χρονών γεννημένος στις 29/11/1982 και στην Ευρωπαϊκή του καριέρα έχει παίξει σε Μπελινζόνα, Τζένοα, Κιέβο, Μόντενα, Κρεμονέζε, Ρεν, Λυόν, Σάντερλαντ και Χαρτς.

Είναι αρχηγός της Εθνικής Γκάνας έχοντας 78 συμμετοχές και 3 γκολ. Στον ΠΑΟΚ εξετάσουν την περίπτωσή του όπως και άλλων παικτών χωρίς να μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα είναι ένας από αυτούς που ο «δικέφαλος του βορρά» θα αποκτήσει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags