Facebook Pixel Ο Τζιμπούρ είναι λάθος παράδειγμα...
| 2012-12-05 21:36:00

Ο Τζιμπούρ είναι λάθος παράδειγμα...

Ο Τζιμπούρ είναι λάθος παράδειγμα...

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για το θέμα με τον Γιώργο Κατίδη και κάνει τις συγκρίσεις με το πώς και γιατί έφυγε ο Τζιμπούρ από την ΑΕΚ...

Η αλήθεια είναι πως εγώ θα ήθελα το θέμα Κατίδη να είχε τελειώσει το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο σε χρόνο ρεκόρ. Με μια συγνώμη του παίκτη ενώπιον όλων γιατί όπως έγραψα και χθες αυτός έπρεπε να πάρει αυτή την πρωτοβουλία ακόμη κι αν δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος. Για λόγους τάξης και ιεραρχίας. Ομως μπορεί μια τέτοια λύση να ήταν επιφανειακή. Από μια άλλη οπτική γωνία που μπορεί να είναι και η πιο σωστή είναι πολύ πιθανό αυτή η λύση που θα δωθεί ολοκληρωμένα αύριο στην προπόνηση ενώπιον όλης της ομάδας να είναι τελικά η καλύτερη. Για την ακρίβεια να είναι μια λύση μακράς πνοής που θα αποτρέψει επανάληψη αφού είναι η Τρίτη φορά που δημιουργείται θέμα μεταξύ Κατίδη και μέλους του τεχνικού τιμ.

@ Ανεξάρτητα από το αν το τεχνικό τιμ θα έπρεπε να έχει αλλάξει όλο μαζί με τον Βλάχο για πολλούς λόγους είναι δεδομένο πως ο Κατίδης έχει κι αυτός κάποιο πρόβλημα και πρέπει να ψαχτεί και να το λύσει γιατί αυτός είναι το μέλλον και μπορεί ακόμη να μην έχει κάνει τίποτα στην καριέρα του που να δικαιολογεί έστω ελάχιστο βεντετισμό από την πλευρά του αλλά έχει δείξει πως το έχει. Απλά. Πρέπει να βοηθηθεί και από τον μάνατζερ του και από τους φίλους του και από τους συμπαίκτες του αλλά πάνω από όλα πρέπει να το πάρει απόφαση ο ίδιος. Μακάρι να είναι μια νέα αρχή.

@ Οσον αφορά όσους βιάζονται να τελειώσουν τον Κατίδη να αναφέρω το παράδειγμα του Μήτρογλου. Δεν αναφέρω τον Τζιμπούρ γιατί είναι τελείως διαφορετικό το θέμα. Ο Αλγερινός καταρχάς ήταν σταρ και όχι 19χρονος ταλαντούχος. Επίσης ο Τζιμπούρ μπορεί να τσακώθηκε με τον Μανόλο αλλά από την ΑΕΚ έφυγε επειδή πολύ απλά οι μέτοχοι τον είχαν αφήσει απλήρωτο και του έδωσαν το δικαίωμα προσφυγής. Από την στιγμή που έκανε την προσφυγή είχε το πάνω χέρι και η ΑΕΚ τον άφησε ελεύθερο και του είπε κι... ευχαριστώ. Τα άλλα περί πειθαρχίας και περί εισήγησης των αρχηγών να φύγει ήταν βλακείες όπως αποδείχτηκε και σε πανελλήνια μετάδοση. Θα αναφέρω το παράδειγμα του Μήτρογλου που ταιριάζει περισσότερο. Νέο παιδί με ταλέντο που κάποια στιγμή ξέφυγε. Πάρα πολλούς είχα ακούσει να λένε πως στον ΟΣΦΠ δεν έχει κανένα μέλλον λόγω του χαρακτήρα του. Ηταν όμως ένα νέο παιδί και βέβαια είναι ακόμη. Το σκέφτηκε διαφορετικά το θέμα, τα βρήκε με τον εαυτό του, άλλαξε και αυτό φαίνεται εντός και εκτός γηπέδου. Μαζί με τα αποτελέσματα της αλλαγής αυτής ακόμη και στον τρόπο παιχνιδιού του.

@ Ο Κατ που είναι και... ομορφόπαιδο δεν είναι ανάγκη να πάει φυσικά δανεικός αφού ήδη στην ΑΕΚ είναι από τους λίγους παίκτες που η ενδεκάδα αναγκαστικά ξεκινάει από αυτούς. Οπότε το μόνο που έχει είναι να βάλει στο μυαλό του μόνο την μπάλα και την καριέρα πάνω από όλα. Χωρίς να χάσει βέβαια τα ωραία της ηλικίας του αρκεί βέβαια να συμβαδίζουν με το επάγγελμα που έχει την τύχη να κάνει. Το όνειρο δηλαδή όλων των παιδιών του κόσμου και να πληρώνεται για αυτό. Επιμένω σε αυτό το παιδί γιατί έχει το χάρισμα του αστεριού. Δεν είναι Πήδουλας, δεν είναι ένας από τους πολλούς. Κι αυτό το θείο δώρο που του δόθηκε δεν πρέπει να το σπαταλήσει. Για τον εαυτό του και την οικογένεια του πρώτα. Και για την χαρά της Κυριακής.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags