Facebook Pixel Τα λέει με Βιντιάδη ο Δημητρέλος
| 2012-12-05 22:43:00

Τα λέει με Βιντιάδη ο Δημητρέλος

Τα λέει με Βιντιάδη ο Δημητρέλος

Τον κύκλο των επαφών με μάνατζερ ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα ο Ανδρέας Δημητρέλος, κάνοντας συναντήσεις με δύο ατζέντηδες που είχαν ζητήσει να συζητήσουν από κοντά την πρόταση που τους κατέθεσε η ΑΕΚ.

Πλέον, στην ΠΑΕ έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις με την μεγάλη πλειοψηφία των πιστωτών της εταιρείας (έχουν απομείνει για το... τέλος οι πρώην παίκτες προς τους οποίους οι οφειλές είναι μεγάλες), ενώ έχουν λάβει και το μεγαλύτερο μέρος των απαντήσεων που περίμεναν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία κύλισε αρκετά θετικά.

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον Ηλία Βιντιάδη, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα έπειτα από την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των επαφών και να αποφασίσουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν στις προτάσεις που θα καταθέσουν στους πρώην ποδοσφαιριστές προς τους οποίους υπάρχουν μεγάλες οφειλές (Καφές, Δέλλας, Λυμπερόπουλος κ.α.). Μάλιστα, σε αυτές τις συζητήσεις είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει και ο Δημήτρης Βιντιάδης, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί ο Δημητρέλος μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags