Facebook Pixel Αλλάζει... κανάλι μπας και σωθεί ο Άρης;
| 2012-12-06 21:18:00

Αλλάζει... κανάλι μπας και σωθεί ο Άρης;

Αλλάζει... κανάλι μπας και σωθεί ο Άρης;

Πολλές αλλαγές διαπιστώνει ο σκύλος στο ρεπορτάζ του Άρη, ο οποίος παλεύει και αυτός για τη σωτηρία του και ψάχνει λύσεις για την ενίσχυσή του ώστε να γλιτώσει τον υποβιβασμό, με τους δανεισμούς να δίνουν και να παίρνουν...

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για δανεισμούς παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να δυναμώσουν το έμψυχο υλικό τους, να πάρουν τα αποτελέσματα που πρέπει και να "κλειδώσουν" την υπόθεση της παραμονής. Στα... επίκαιρα του Άρη ακούγονται διάφορα ονόματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν ο Άρης "ψαχνόταν" για προπονητή, είχαν έρθει στο προσκήνιο κάποιοι πρώην... πράσινοι, ενώ τώρα που βρίσκεται στην αναζήτηση δανεικών ακούγονται ονόματα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Όπως έγραψε ο σκύλος στο Sportdog Penalty, «Ο Αρης την μια θέλει Τάτο, την άλλη Φέτφα,ψάχνει & του Σουμπίνιο. Προφανώς άφησε το κανάλι του ΠΑΟ και θέλει να παει σε αυτό του ΟΣΦΠ μπας και σώθει».

Μάλιστα η στήλη αναρωτιέται «γιατί το "κανάλι" του Παναθηναίκού έσπρωχνε στον Αρη τόσο τον Γιάννη Αναστασίου όσο και τον Πορτογάλο πρώην συνεργάτη του Φερειρα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags