Facebook Pixel "Με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ παίρνει όποιον θέλει"!
| 2012-12-07 10:48:00

"Με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ παίρνει όποιον θέλει"!

"Με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ παίρνει όποιον θέλει"!

Ο Άκης Ζήκος, που μεσολάβησε στο "κονέ" του Κώστα Κατσουράνη με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή το διεθνούς μέσου στην Τούμπα.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Goal", ο Άκης Ζήκος αρχικά τόνισε: "Η άποψή μου είναι ότι ο Κατσουράνης είναι ένα δώρο που κάνει ο Παναθηναϊκός στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων που γίνονται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι οριστικό καθώς δεν έχουν δοθεί οι τελικές απαντήσεις. Από εκεί και πέρα όμως ευελπιστώ ότι τελικά θα υπάρξει τελική συμφωνία και ο Κατσουράνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ".

Για την διαφαινόμενη "δυναμική" παρουσία των ασπρόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι, σχολίασε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μπορούσε να χτυπήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Πλέον με τον Ιβάν Σαββίδη έχει και την οικονομική δυνατότητα να το κάνε".

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια πρόταση από το εξωτερικό η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωση της μεταγραφής του Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι στην ηλικία του Κατσουράνη η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αυτό που γυρεύει αυτή τη στιγμή ο Κώστας είναι ένα συμβόλαιο που θα τον διασφαλίζει οικονομικά, καθώς πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του. Και αν αυτό του το προσφέρει ο ΠΑΟΚ, τότε θα αγωνιστεί στην Τούμπα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags