Facebook Pixel Είκοσι λεπτά πράσινης μαγείας!
Ποδόσφαιρο
| 2012-12-07 11:42:00

Είκοσι λεπτά πράσινης μαγείας!

Είκοσι λεπτά πράσινης μαγείας!

Άδικο σκορ! Από αυτά που λένε ψέματα για την εικόνα του ματς. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Η Τότεναμ είδε το χάρο με τα μάτια της από τον ρωμαλέο Παναθηναϊκό του Ρότσα.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στο τριφύλλι και ...βρήκε την πλάτη του Καρνέζη. Το γκολ με το οποίο λυτρώθηκαν οι Λονδρέζοι ήταν καθαρό αυτογκόλ. Από την ισοφάριση του Ζέκα και μέχρι εκείνη τη φάση οι πράσινοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και άσκησαν αφόρητη πίεση στην Τότεναμ.

Κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα, έβγαλαν επιθέσεις από τα πλάγια και ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα. Οι πράσινοι έπεφταν σαν καμικάζι σε κάθε διεκδίκηση. Ο Βίλας Μπόας και οι οπαδοί της Τότεναμ παρακολουθούσαν σαστισμένοι αυτό που συνέβαινε.

Ο Ρότσα διαχειρίστηκε άριστα την κατάσταση. Ο Βιτόλο με τον Πάπε Σο έδιναν μάχες στη μεσαία γραμμή κι ο Ζέκα με το ασταμάτητο τρέξιμο του πλαγιοκοπούσε συνεχώς. Ο Βύντρα έκανε νέα μεγάλη εμφάνιση ως στόπερ κι ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τον Αντεμπαγιόρ.

Δεν ταιριάζουν σκυμμένα κεφάλια γι' αυτόν τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε η πρόκριση χάθηκε στη Σλοβενία. Ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε και με το παραπάνω την αγωνιστική άνοδο που διαγράφει με τον Ρότσα στον πάγκο του. Παίκτες όπως ο Μαυρίας κι ο Τριανταφυλλόπουλος παίρνουν αξία μέσα από τέτοια παιχνίδια. Στο χρονικό διάστημα από την γκολάρα του Ζέκα μέχρι το αυτογκόλ πρέπει να σταθεί ο Παναθηναϊκός.

Αν αυτό το εικοσάλεπτο απλωθεί σε διάρκεια, άλλη συζήτηση θα κάνουμε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags