Facebook Pixel "Ε, δεν τους έδωσα και 1000 ευρώ..."
| 2012-12-07 12:54:00

"Ε, δεν τους έδωσα και 1000 ευρώ..."

"Ε, δεν τους έδωσα και 1000 ευρώ..."

Ο Γκερέιρο μίλησε στην πατρίδα του για το "πριμ" που έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ. Θα μείνει ή θα φύγει το καλοκαίρι από την Ένωση;

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην πολωνική εφημερίδα "Super Express":

Αρχικά, μίλησε για τα χρήματα που έδωσε στους συμπαίκτες του:

"Είναι αλήθεια ότι έδωσα ένα επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί. Στην Ελλάδα όμως δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, πάντα υπάρχους διαρροές (γέλια)! Για πρώτη φορά ήμουν αρχηγός της ΑΕΚ και ένιωθα ότι είχα μία επιπλέον ευθύνη απέναντι στην ομάδα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και γι' αυτό τον λόγο ήθελα να παρακινήσω τους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά ο Γκερέιρο και συνέχισε:

"Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αρκετά χρήματα. Τα λεφτά που τους έδωσαν θα είναι πολύτιμα γι' αυτά. Ωστόσο δεν είναι αλήθεια ότι έδωσα σε κάθε παίκτης της ΑΕΚ 1000 ευρώ για τη νίκη αυτή. Θα ήταν πάρα πολλά, τη στιγμή που έχουν καθυστερήσει κι εμένα να μου καταβάλουν κάποιους μισθούς".

Έπειτα ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει το πιο πιθανό είναι να φύγει από την ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο: "Το θέμα είναι ότι εγώ θα φύγω κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό μου, αν και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει τον χειμώνα. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω στην εθνική Πολωνίας και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να συνεχίσω σε ομάδα της Ευρώπης και όχι της Βραζιλίας. Ήξερα των προηγούμενο προπονητή, Φράντισεκ Σμούντ και δεν με είχε καλέσει στην ομάδα αλλά ίσως ο νέος προπονητής θα ήθελε να με δει να παίζω στην Ελλάδα. Θα ήταν εκπληκτικό. Ονειρεύομαι ακόμα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 με την Πολωνία και θα ήθελα να κάνω πολλά για αν γίνει αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags