Facebook Pixel "Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ"
| 2012-12-07 15:24:00

"Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ"

"Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ"

O Tάκης Σπυρόπουλος δηλώνει αφοσιωμένος στον Πανιώνιο. Τι λέει για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του και το ματς με την Ξάνθη.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τάκης Σπυρόπουλος στην κάμερα της Nova.

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

"Σίγουρα είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει. Είχαμε και μία ήττα στο Κύπελλο από τον Φωστήρα, αλλά πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να ανεβούμε ψηλά στη βαθμολογία και να αποδείξουμε ότι όλη αυτή η δουλειά που έχουμε κάνει δεν αντιπροσωπεύεται σε αυτά τα αποτελέσματα".

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του:

"Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτά τα δύο παιχνίδια (σ.σ Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός), αλλά και κόντρα στον ΠΑΣ δεχθήκαμε γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Αυτό πιστεύω οφείλεται στην αυτοσυγκέντρωσή μας όταν μπαίνουμε σ' ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μπαίνουμε πιο δυνατά και να μη χάνουμε αυτά τα λεπτά από την αρχή του παιχνιδιού. Δεχόμαστε δύο γκολ και μετά δεν μπορούμε να αντιδράσουμε εύκολα".

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με την Ξάνθη:

"Η Ξάνθη έχει αλλάξει προπονητή. Έχει 11 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει. Η αλλαγή προπονητή είναι ένα κίνητρο γι' αυτούς. Και για εμάς όμως ισχύει το ίδιο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία ψηλά στη βαθμολογία και να παραμείνουμε εκεί".

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη:

"Όχι, δεν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζω. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και αν παίξουμε σωστά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και το πώς το βιώνει:

"Νιώθω μια ευχαρίστηση από την άποψη ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει αυτό το διάστημα, ανταμείβεται. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι παίκτης του Πανιωνίου και με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου και το καλό της. Δεν με γεμίζει άγχος, αλλά αντίθετα είναι μια ώθηση για παραπάνω δουλειά".

Για το αν περίμενε το καλοκαίρι να είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στον φετινό Πανιώνιο:

"Σίγουρα όχι. Όσο αισιόδοξος κι αν ήμουν δεν το περίμενα. Εφόσον όμως έγινε... Μ' έχει βοηθήσει πολύ και ο προπονητής μου, αλλά και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Θα προσπαθώ να τους δικαιώνω σε κάθε παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags