Facebook Pixel Ο Τοτσέ ήταν... πετεινάρι
| 2012-12-07 17:46:00

Ο Τοτσέ ήταν... πετεινάρι

Ο Τοτσέ ήταν... πετεινάρι

Δεν υπάρχει γλυκόπικρη γεύση. Αυτά είναι για... φιλολογίες εκ του προχείρου. Ή κάτι είναι γλυκό ή πικρό. Γράφει ο Διονύσης Μαρίνος.

Ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Ωραία, και ποιο είναι το χθεσινό... ενδιάμεσο του Παναθηναϊκού; Το 3-1 από την Τότεναμ; Είναι το... αληθινό σκορ με βάση την εικόνα του ματς; Δείχνει ανάγλυφα αυτό που πραγματικά έγινε στο χορτάρι του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"; Ηταν μια κλασική... λευκή νύχτα για την ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟ;

Δεν σημειώνεται για να χρυσωθεί κανένα χάπι στην ομάδα του Χουάν Ρότσα, αλλά χθες αν λίγο περισσότερο χρόνο είχε πιστέψει ότι μπορεί το θαύμα να βαφτεί πράσινο, ίσως και κάτι καλύτερο να γινόταν. Και το θέμα είναι ότι οι "πράσινοι" μόνο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στο ματς και μόνο σε αυτό το διάστημα έδειξαν κάτι από το... καινούργιο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Και το ηχηρό παράδοξο είναι ότι σε αυτό το 45λεπτο που ήταν καλύτερος, σε αυτό ακριβώς δέχθηκε δύο επιπλέον πλήγματα και έφυγε -τελικά- με το ηχηρό 3-1 από το Λονδίνο. Φευ, τα έχει αυτά η μπάλα και χθες η μπάλα δεν ήθελε τον Τοτσέ. Ή μάλλον εκείνος δεν της έκανε τα χατίρια, έτσι ώστε να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Μετά το γκολ του Ζέκα και σε συνδυασμό με την αλλαγή σε 4-3-3 από τον Ρότσα, ο ΠΑΟ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, έκανε την αγγλική ομάδα να σκεφτεί πως έχει αντίπαλο, ανάγκασε την άμυνά τους να ανεβάσει παλμούς.

Ε, όταν έχεις δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δεν τις μετουσιώνεις για γκολ, τότε αναπόδραστα θα υποταχθείς στον νόμο του δεδομένα ισχυρού. Μεγάλο ματς για τους Λονδρέζους από τον Ντέμπσεϊ, αλλά μεγάλο ματς και από τον Σο (όπως και από τους Ζέκα και Κατσουράνη).

Το ύστατο ματς του Παναθηναϊκού είναι μια ήττα πικρή, αλλά τουλάχιστον η εμφάνιση και η αντίδρασή του μετά το 1-0 είναι υγιής, αφήνει καλές εντυπώσεις και σίγουρα πιστώνεται για το μέλλον του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οταν έπαψε να είναι παθητικός, θύμισε παλιό, καλό Παναθηναϊκό.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags