Facebook Pixel «Βρήκα κανονικά αποδυτήρια με παίκτες που θέλουν νίκες»
| 2012-12-07 19:10:00

«Βρήκα κανονικά αποδυτήρια με παίκτες που θέλουν νίκες»

«Βρήκα κανονικά αποδυτήρια με παίκτες που θέλουν νίκες»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τα όσα συνάντησε στην Βαλένθια μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με την Οσασούνα.

«Συνάντησα κανονικά αποδυτήρια, στους παίκτες αρέσει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να νικούν και οι δικοί μου ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Οσασούνα.
 

Μετέπειτα πρόσθεσε: «Είδα την ομάδα στον αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα στο Champions League να έχει καλή νοοτροπία και να είναι συμπαγής πίσω. Έχω μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα ζητήσω, υπάρχουν πράγματα που απαιτούν χρόνο, όμως αυτό που μου αρέσει είναι η ομάδα μου να πιέζει ψηλά. Αυτές τις μέρες θα αρχίσω να μαθαίνω τους παίκτες».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Οσασούνα, σχολίασε: «Η ομάδα υποφέρει μακριά από την έδρα της και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχει ματς το Σάββατο και έχουμε υποχρέωση προς τους οπαδούς και στο σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags